Haberler

Karatay'da Çöp Konteynırları Dezenfekte Ediliyor

Güncelleme:

Karatay Belediyesi, ilçe merkezinde ve mahallelerde bulunan çöp konteynırlarını dezenfekte ederek ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçe genelinde eskiyen çöp sandıklarının yenileri ile değiştirilmesi ve hijyenik hale getirilmesiyle, ilaçlama çalışmalarının yürütüldüğünü belirtti. Karatay Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce ilçenin ihtiyaçlarına paralel olarak 2013 yılı içerisinde 700 adet 800 litrelik, 700 adet 900 litrelik, 100 adet 1100 litrelik konteynır alındığını dile getiren Hançerli, mevcut konteynır sayısının 10230 adede çıkarıldığını söyledi. Bir yandan yeni konteynırlar ilave edilirken diğer yandan da eskiyen konteynırlara bakımlarının yapıldığını ifade eden Hançerli, düzenli olarak yapılan bu çalışmalarda konteynırların tamir, bakım ve boyama işleri gerçekleştirilmekte aynı zamanda uzman ekipler tarafından insan ve çevre sağlığına zararsız dezenfektanlar ile dezenfekte işlemleri gerçekleştirildiğini belirtti. Vatandaşlarımızın temiz bir çevrede yaşaması için yıl boyunca yapılan dezenfekte çalışmaları devam edeceğini vurgulayan Başkan Hançerli, Karatay'ın daha düzenli ve temiz bir ilçe olması amacıyla, ilçenin estetiğini ve sağlığını ilgilendiren temizlikle ilgili çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Hançerli Karatay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title