Haberler

Karatay'da 3 Yeni Sosyal Tesis Hizmete Girdi

Güncelleme:

Karatay'da yapımı tamamlanan sosyal tesisler hizmet vermeye başladı.

Gazi Osman Paşa Emekliler konağı ile Araplar sosyal tesisi, Taziye Evi ve emekliler konağı tamamlamasının ardından hizmet vermeye başlarken, Köprübaşı mahallesi emekliler konağı kısa bir süre içerisinde hizmet verecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İlçe genelinde sosyal tesislere önem verdiklerini belirterek, yapımı tamamlanan sosyal tesislerin hizmet vermeye başladığını belirtti. Karatay Belediyesi olarak hemşerilerinin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla ilçenin muhtelif bölgelerine tesis kazandırdıklarını dile getirerek Gazi Osman Paşa Mahallesi Emekli Konağı'nın ve Keykubat Mahallesinde yapımı tamamlanan Araplar sosyal tesis, taziye evi ve emekli konağının hizmet vermeye başladığını söyledi. Başkan Hançerli, Köprübaşı mahallesinde ise emekli konağı yapımının devam ettiğini kısa bir süre sonra hizmet vereceğini ifade ederek, Araplar sosyal tesisi, Taziye Evi ve emekliler konağı içerisinde taziye salonu, şadırvan, morg, gasil hane ve emekli konağı bulunduğunu diğer iki tesiste ise sadece emekli konağı olduğunu dile getirdi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçeye kazandırılan sosyal tesislerin sosyal belediyeciliğin en güzel uygulamalarından biri olduğunu ifade ederek sosyal tesislerin hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Hançerli Köprübaşı Karatay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title