Haberler

Karatay Aslım Sanayi Alanında Yeşil Alan Çalışmaları Başladı

Güncelleme:

Konya Karatay Aslım Sanayi sitesinde yollar satıh kaplama yapılırken 40 Bin m² lik alan tel örgü ile çevrildi ve 15 Bin m² lik alan ağaçlandırılıyor.

Geçtiğimiz günlerde Aslım Sanayi Sitesi Yönetiminin Başkan Mehmet Hançerli'yi ziyaret ederek sanayi sitesinin iyileştirilmesi ve kötü görüntüden kurtulması için destek talebinin ardından çalışmalara başlandı. Aslım Sanayi Sitesinde çalışmaları yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Aslım sanayi sitesinde 350 sanayici esnafının hizmet verdiğini ifade ederek, sanayi alanlarının rahat ortamlara kavuşması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. 70 Bin m² lik satıh kaplama yapılan Aslım sanayisinin büyük bir sanayi olduğunu belirten Hançerli, yönetimle yapılan istişareler sonucunda karşılıklı görüş alışverişinin ardından eksikliklerin giderileceğini ve çalışmaların başladığını belirtti. Sanayi alanında 40 bin m² lik boş alanın etrafına tel örgü çekilerek, yabancı ot temizliğinin yapıldığını ifade eden Başkan Hançerli, çekilen tel örgü boyunca iğde ağaçları dikileceğini 5' er bin m² lik 3 alanda ise Sofora, Akasya, Aylantus ve Akçaağaç dikileceğini söyledi. Çalışmalara başlanılarak yeşil alan ve park haline gelecek alanın özellikle pis koku ve kötü görüntüden arındırılacağını vurgulayan Hançerli, sanayi alanında 4 faklı bölgede de sosyal tesis ve park alanlarının oluşturulacağını söyledi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli yapılan çalışmalarla amaçlarının sanayi sitelerinde çalışanların daha rahat ortamlarda çalışmalarına imkan sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.

Aslım Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Küçükkara ise açıklamasında Karatay Belediyesi'nin destekleriyle Konya'mıza örnek bir sanayi alanı oluşturmak olduğunu belirterek Başkan Mehmet Hançerli'ye teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Hançerli Karatay Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title