Haberler

Karataş Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Güncelleme:

CHP Karaköprü İlçe Başkanı Kenan Karataş rutin olarak düzenlediği ev toplantılarına hız verdi.

Karataş, beraberinde ki İlçe Başkan Yardımcısı Şükrü Sözen, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Köran, Cuma Kamışlı, M.Ali Maksit, Halil Karataş, Mustafa Akman ve Mehmet Doğan ile birlikte Akbayır mahallesinde bir eve konuk oldu.

Samimi ve dost havasında geçen toplantıda Başkan Kenan Karataş'a mahalle sakinlerince gösterilen ilgi dikkatlerden kaçmadı. Mahallede yaşanan sorunların gündeme alındığı toplantıda Akbayır mahallesinde çocuk oyun alanlarının, parkların ve yeşil alanların yeterli oranda olmadığı ve sokakların en ufak bir yağmur yağması durumunda çamur deryasına döndüğü tespitlerine yer verildi.

Yaklaşık olarak elli mahalle sakininin katıldığı ev toplantısında Karataş'ı belediye başkanı adayı olarak görmek istedikleri yönünde ki taleplerine karşılık, Başkan Karataş; "Aday olalım veya olmayalım biz sizlerin içindeyiz ve sizlerin sorunlarını kendi sorunumuz olarak görecek, sizlerin yani halkın üstünlüğünü her şeyin üstünde görmeye devam edeceğiz" dedikten sonra şu açıklamalara yer verdi.

Bugün bizi evinde ağırlayan Sayın Hüseyin Çiftçi kardeşimize teşekkür ediyor; saygılarımı sunuyorum. Ayrıca bu gece bizi yalnız bırakmayan tüm kardeşlerimi de hürmetle selamlıyorum. Düzenlediğimiz ev toplantılarımızda ki asıl amaç kardeşlik ve dostluk ortamını yaratmak ve yaşatmaktır. Biz sizlerden herhangi bir talepte yada istekte bulunmadan sadece tanışmak, dostluk duygularını ilerletmek amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Tabi ki bu tür birlikteliklerde mahallelerde yaşanan sorunları, aksak giden yönleri de ortaya yatırıp tartışmak istiyoruz. Bu gece umduğumdan çok daha verimli geçen toplantımızda sizlerin bize yönelttiği sorunların bizimde önemle üzerinde durduğumuz sorunlar olduğunu gördük. Yıllardır önemle vurguladığımız gibi, Karaköprü'müz hızla betonlaşıyor. Ve bu anlamda düzenleyici en ufak bir yol kat edilemiyor. Sizlerinde dile getirdiği gibi Akbayır Mahallemizde park, yeşil alan ve sosyal refaha yönelik hiç bir alan yok.

Biz konuşuyor ve her platformda haykırıyoruz ama gördüğümüz kadarıyla bizi kaale alan bile olmuyor. Eleştirilmekten yanlışları dile getirmemizden rahatsız oluyorlar. Ama emin olun ki söylediklerimiz hesaba alınmasa dahi biz konuşmaya yanlış giden uygulamaları haykırmaya devam edeceğiz. Biz halkımızın refahı için burada yaşayan yerli, yabancı tüm kardeşlerimizin hak ettiği hizmete kavuşması için yola çıktık. Ve tabiî ki bu yolculuğumuz bazı rant çevrelerini rahatsız edecek önümüze engeller konulmaya çalışılacak. Bunların başında da sürekli olarak Karaköprü doğumlu olmadığımız öne sürülecek. Diğer yandan da işlerine geldiği içinde bize söylediklerini unutup Büyükşehir için Urfalı bile olmayan adayları savunacaklar. Ama biz yılmayacak kirli ve çelişkili yaklaşımlarına karşılık aynı tempoda mücadelemizi devam ettireceğiz… Dedi.

Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbet havası içersinde son buldu…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halil Karataş Şükrü Sözen Karaköprü Akbayır Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title