Haberler

Karamürsel Kaymakamı Narinoğlu Polislerin Yeni Yılını Kutladı

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, ilçenin giriş noktalarında bulunan polisleri ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, ilçenin giriş noktalarında bulunan polisleri ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.

Kaymakam Narinoğlu, kentin girişinde bulunan trafik denetleme noktalarında görev yapan emniyet mensuplarını ziyaret etti.

Polislerin ilçenin huzuru ve güvenliği için 24 saat çalıştığını belirten Narinoğlu, "Emniyet teşkilatımız, güven duygusunun yerleşik hal almasında büyük bir rol oynamışlardır." dedi.

Narinoğlu, şunları söyledi:

"Görevlerini, bundan sonra da milletinden aldığı güç ve destek, başarıyla yerine getireceklerine içtenlikle inanıyorum. Başarılı çalışmalarının her zaman artarak devam etmesini diliyorum. Zor ve zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarımızın yeni yılını kutluyor, bir ömür boyu aile bireyleriyle sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler temenni ediyorum."

Kaymakam Narinoğlu, Karamürsel ilçe Emniyet Müdür vekili Öner Bahçekapı, polislerin yeni yılını kutladı.

Narinoğlu ve Bahçekapı, daha sonra Karamürsel Devlet Hastanesi çalışanları ve hastaları da ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Narinoğlu Karamürsel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title