Haberler

Buluşmaya dakikalar kala duyurdu! Altılı masa liderlerinden biri Saraçhane'ye gitmedi

Güncelleme:

YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, altılı masayı oluşturan liderlerle birlikte saat 16.00'da Saraçhane'de olacaklarını açıklayarak herkesi desteğe çağırmıştı. Buluşmanın başlamasına dakikalar kala sosyal medya hesabından paylaşım yapan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, planlanmış ve ertelenme şansının olmadığını ifade ettiği hastane randevusu nedeniyle buluşmaya katılamayacağını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerinden sonra YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı, karar kesinleşirse siyasi yasaklı olacak. Gelişmeler sonrası dün Saraçhane'de bir konuşma yapan İmamoğlu, bugün de altılı masayı oluşturan liderlerle birlikte saat 16.00'da Saraçhane'de olacaklarını açıklayarak herkesi desteğe çağırdı.

KARAMOLLAOĞLU, BULUŞMAYA KATILAMAYACAK

Buluşma öncesi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, önceden planlanan ve erteleme şansının olmadığı hastane randevusunu gerekçe göstererek Saraçhane'deki buluşmaya katılamayacağını duyurdu.

"HERKESE CANIGÖNÜLDEN SELAMLARIMI İLETİYORUM"

Paylaşımında Karamollaoğlu, "Önceden planlanan ve tehir etme durumumuzun olmadığı bir hastane randevum nedeniyle Saraçhane'de gerçekleştirilecek anlamlı programa katılamıyorum. Orada bulunan herkese canıgönülden selamlarımı iletiyorum. Hepimizin ortak talebi: Önce Adalet, Her daim Adalet, Herkese Adalet!" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu, Saraçhane buluşmasına son anda katılamayacağını duyurdu

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Temel Karamollaoğlu Ekrem İmamoğlu Haberler

500

Yorumlar (3)

GERÇEKÇİ...!!!!!:

Vallahi İmamoğlunu şimdi takdir ettim hadi gelin diyor, meral hanımdan tutun masada ne kadar siyasetçi varsa tıpış tıpış çağırdığı yere gidiyor, bir komutla bu kadar siyasetçiyi bir araya toplayan adam iş yapar beyler, ADAMIN HAKKINI VERİN

179
310
yanıtYanıtla
Ahmet :

Sende degisik birm.lsin o altili masa imamoglunun kafasuna gecti haberin yok kullanacaklar burusturup kenara atacaklar.. yani uc ay daha altili madanin adayi belli degil simdiden hayirli olsun reise baskanlik

yanıt42
yanıt24
İsmail Kabadayı:

Serc vuran cok olur der ata sözü

26
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title