Haberler

Karaman Valisi, Üçharman Köyü'nde İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Vali Murat Koca, Ayrancı İlçesi'ne bağlı Üçharman Köyü'nü ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Vali Murat Koca'nın 27 Ekim 2013 Pazar günü gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelere; Karaman Milletvekili Av. Mevlüt Akgün, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Ayrancı Kaymakamı Erkan İsa Erat, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, Yeşildere Belediye Başkanı İbrahim Koçak, daire müdürleri ve çevre köylerden gelen muhtarlar katıldı.

Üçharman köyünde muhtarlarla ve köylülerle bir araya gelen Vali Murat Koca, burada köylülerle bir süre sohbet etti. Köyün ve köylülerin sorunlarını dinleyen Vali Murat Koca ve beraberindeki heyet daha sonra Üçharman köyü sınırları içerisinde yer alan Obruğu gezerek incelemelerde bulundu ve köy muhtarından bilgi aldı.

Obruğun gezilmesinin ardından Vali Murat Koca, Ayrancı Kaymakamı Erkan İsa Erat ile Hüyükburun köyünde TEİAŞ 9. İletim Tesis İşletme ve Grup Müdürlüğü tarafından yaptırılan 154 Kv'lık Ayrancı Trafo Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak Kaymakam Erat'dan trafo merkezi ile ilgili olarak bilgi aldı.

Vali Murat Koca, Ayrancı ilçesindeki ziyaretlerinin ardından yol yapım çalışmaları devam eden Karaman – Ereğli bölünmüş yolunda incelemelerde bulundu. Yol çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Koca, yetkililerden yolun son durumu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Koca Erkan İsa Karaman Ayrancı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title