Haberler

Karaman'da Fabrika Yangını

Karaman'da bir bisküvi fabrikasının deposundaki kağıt kutuların tutuşması sonucu yangın çıktı.

Karaman'da bir bisküvi fabrikasının deposundaki kağıt kutuların tutuşması sonucu yangın çıktı. Yangını ilk anda söndürmeye çalışan yaklaşık 15 işçi yoğun dumandan etkilendi.

Olay, saat 19.30 sıralarında Larende Mahallesi'nde bulunan bir bisküvi fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bisküvi fabrikasının gofret bölümünün deposundaki kağıt kutular henüz bilinmeyen bir nedenle tutuştu. Tutuşan kağıt kutuları söndürebilmek için ilk olarak yangına fabrikada çalışan işçiler müdahale etti. Daha sonra itfaiyeden yardım istendi. Fabrikaya gelen Karaman Belediyesi'ne ait 4 itfaiye aracı yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Bu arada yangın yerine sağlık ve polis ekipleri de sevk edildi. Sağlık ekipleri dumandan etkilenen işçilere ilk müdahaleyi yaparak Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Bu arada Karaman Valisi Murat Koca ile Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez de fabrikaya gelerek yangın hakkında yetkililerden bilgi aldı. Dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılan işçilerin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme sürüyor. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title