Haberler

Karacabey'deki Plastik Fabrikasında Yangın Çıktı

Güncelleme:

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bulunan plastik fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 3 saatlik müdahalesi ile kontrol altına alındı. AFAD kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN) uzmanları bölgede inceleme başlattı. Yangında can kaybı yaşanmazken büyük çaplı hasar meydana geldi.

BURSA'nın Karacabey ilçesindeki plastik fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 3 saatlik müdahalesi ile kontrol altına alınıp, söndürüldü. Yangında büyük çaplı hasar meydana gelirken; AFAD kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN) uzmanları bölgede inceleme başlattı.

Yangın, saat 03.00 sıralarında Karacabey ilçesi, Yenikarağaç Mahallesi'nde bulunan plastik fabrikasında meydana geldi. Plastik malzemelerin yanması nedeniyle alevler kısa sürede büyürken, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yaklaşık 7 bin metrekarelik alanda bulunan fabrikadaki yangını kontrol altına almak için ekipler yoğun çaba sarf etti. Yangın 3 saatte kontrol altına alınıp, söndürüldü.20 itfaiye aracının ve çok sayıda personelin müdahale ettiği yangında soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken AFAD kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN) ekipleri de bölgede inceleme başlattı. Yangında can kaybı yaşanmazken büyük çaplı hasar oluştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karacabey İnceleme Plastik İtfaiye Bursa AFAD Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title