Haberler

Karabük Belediye Başkanı Şehir Parkı Çalışmalarını İnceledi

Güncelleme:

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, tadilata giren şehir parkındaki çalışmaları inceledi. Çetinkaya, yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri ekiplerinin, Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklarda bakım çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Tadilata giren şehir parkındaki çalışmaları inceleyen Çetinkaya, 'Hep birlikte gayretli ve disiplinli bir çalışmayla Karabük'e hizmet etmek için tüm gücümüzle koşturacağız. Hedefimiz, şehrimizin her noktasına hizmet götürmek. Vatandaşımıza ne kadar hizmet etsek azdır. Amacımız, her geçen gün daha güzel bir Karabük.' ifadelerini kullandı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, tadilata giren şehir parkındaki çalışmaları inceledi.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri ekiplerinin, Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklarda bakım çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Tadilata giren şehir parkındaki çalışmaları inceleyen Çetinkaya, "Hep birlikte gayretli ve disiplinli bir çalışmayla Karabük'e hizmet etmek için tüm gücümüzle koşturacağız. Hedefimiz, şehrimizin her noktasına hizmet götürmek. Vatandaşımıza ne kadar hizmet etsek azdır. Amacımız, her geçen gün daha güzel bir Karabük." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Özkan Çetinkaya Karabük Yerel Haberler Belediye Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title