Haberler

Karabalık; Kartepe'deki Gelişim İvme Kazandı

Güncelleme:

Şükrü Karabalık, Ulus Mahallesi'nde belediye ekiplerince yürütülen üst yapı düzenlemelerini de yakın takibe aldı.

Ulus Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ; " Kartepe'deki gelişim ivme kazandı"

Kartepe İlçesine ivme kazandıracak projelere imza atan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ulus Mahallesi'nde belediye ekiplerince yürütülen üst yapı düzenlemelerini de yakın takibe aldı. Başkan Karabalık, Ulus Mahallesi'nde Muhtar İbrahim Kır ile kaldırımları ile birlikte nakış nakış parke döşenecek güzergahları gezerek mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Kartepe'nin gelişmesi için nasıl bir hizmet gerekli ise bunu halkın istek ve ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde yaptıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ulus Mahallesi'ndeki üst yapı düzenlemelerini yerinde görerek mahalle sakinlerinin istek ve ihtiyaçlarını öğrenmekte. Başkana incelemeleri sırasında belediye meclis üyesi Ramazan Tanrıverdi ile Ulus Mahalle Muhtarı İbrahim Kır ve mahalle sakinleri eşlik etti.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ulus Mahallesi'nde Mert, Tuğra ve Taşkent Sokaklar üzerinde yol iyileştirme çalışması kapsamında 3100 metre kare parke ve 1100 metre bordür ile kaldırım düzenlemeleri yaparak güzergahları güvenli yaya ve araç trafiğine açarak kullanıma sunmayı hedefliyor.

Yeni kurulan ilçelerdan Kartepe'de gelişim ve değişim yaşanırken bunun gerçekleşmesi için yapılan düzenlemeler nedeniyle ilçenin adeta bir şantiye görünümünde olduğuna dikkat çeken Başkan Şükrü Karabalık, "Alt ve üst yapı ile ulaşım konularında yapılan ve yapılmakta olan düzenlemelerle ilçemiz önemli bir gelişim ivmesi kazanmaktadır. Bu ivme artarak devam edecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık İbrahim Kır Kartepe Ulus Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title