Haberler

Karabağlar'da eğitime desteğe eğitimcilerden teşekkür

İlçe sınırları içerisinde bulunan ve fiziki açıdan yetersiz durumda olan okulların çevre düzenlemesi, bakım onarım ve boya işlerini yaparak eğitime destek olmayı sürdüren Karabağlar Belediyesi'ne İnönü Anadolu Lisesi yöneticileri tarafından teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Başkan Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret eden İnönü Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Mutlu Ekici ve okul aile birliği yöneticileri, Karabağlar Belediyesi'nin eğitime yapmış olduğu katkılardan dolayı Başkan Selvitopu'na teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirdiler.

İnönü Anadolu Lisesi'nin bahçe düzenlemesi, spor malzemesi desteği ve çevre düzenlemelerinin belediye tarafından itina ile yapıldığını belirten okul idarecileri, Başkan Selvitopu'na çiçek takdim ettiler ve Başkan'ı okullarına davet ettiler.

Eğitime desteği çok önemsiyoruz

İnönü Anadolu Meslek Lisesi yöneticilerinin gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise, ilçede eğitim gören öğrencilerin fiziki ortamlarını iyileştirme, daha iyi şartlarda eğitim almalarına katkı koymak için belediye olarak ilçedeki okullarda badana, boya ve tadilat çalışmaları yaptıklarını, büyük ölçekli tadilatları da ihale yoluyla gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Selvitopu ayrıca, bundan sonra da imkanlar ölçüsünde okullara destek vermeyi sürdüreceklerini , eğitime desteği çok önemsediklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhittin Selvitopu Hüseyin Mutlu Karabağlar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title