Haberler

Kapatılan Melikşah Üniversitesi Binaları, Erü'ye Devrediliyor

KAPATILAN Melikşah Üniversitesi'ndeki tüm bina ve taşınmazların Erciyes Üniversitesi'ne (ERÜ) devri işlemlerine başlandı.

KAPATILAN Melikşah Üniversitesi'ndeki tüm bina ve taşınmazların Erciyes Üniversitesi'ne (ERÜ) devri işlemlerine başlandı. Ayrıca kapatılan Melikşah Üniversitesi'nin kampüsüne Erciyes Üniversitesi yazısı asıldı.

Erciyes Üniversitesi ile Defterdarlık ve Milli Emlak arasında kurulan komisyonlar, kapatılan Melikşah Üniversitesi'ndeki bütün bina ve taşınmazların, Erciyes Üniversitesi'ne devir teslim işlemlerini yürütmeye başladı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilan edilen Olağanüstü Hal kapsamında yayımlanan KHK ile kapatılan Melikşah Üniversitesi'nin bütün öğrencilerinin Erciyes Üniversitesi'nin ilgili fakülte ve bölümlerinde öğrenimlerine devam edeceği ve kayıt-kabul işlemlerine ise öğrencilerle ilgili veri aktarımından sonra başlanılacağı kaydedildi. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde devir teslim işlemlerinin tamamlanması ve öğrencilerin kayıt kabul işlemlerine başlanması öngörülüyor. Kapatılan Melikşah Üniversitesi yurtlarında kalan öğrencilere ait özel eşyaların, devir-teslim işlemlerinin tamamlanmasının ardından kendilerine tutanakla teslim edileceği belirtildi. Bu arada, kapatılan üniversitenin kampüsüne de 'Erciyes Üniversitesi' yazısı asıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Melikşah Üniversitesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title