Haberler

Kapadokya'da Rus turistler, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Güncelleme:

Kapadokya bölgesinde tatil yapan Rus turistler, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Kapadokya bölgesinde tatil yapan Rus turistler, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirlerinin yıl boyunca çektiği fotoğraflar hakkında bilgi alan turistler, beğendikleri kareleri oyladı.

Rus turistlerden Andrey Tregub, yaşam kategorisinde Özkan Bilgin'in "Sofranın sürpriz konuğu" ile "Mendereslerde yaz ve kış", spor kategorisinde Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Hamilton'un zaferi", haber kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Koronavirüsle zorlu mücadele" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Yaşam kategorisinde Muhammed Said'in "Mumammed bebeğin mutluluğu" başlıklı fotoğrafına oy veren İrina Enshina, spor kategorisinde Sefa Karacan'ın "Buz pateni zarafeti", haber kategorisinde de Cristobal Venegas'ın "Şili'de sürpriz gösterici" fotoğraflarına oy kullandı.

İlk kez geldiği Kapadokya'da doğal ve tarihi alanlardan etkilendiğini belirten Tregub, incelediği görsellerde ilginç detaylar fark ettiğini dile getirdi.

Fotoğrafların seçiminde kendisini jüri gibi hissettiğini aktaran Tregub, "Kapadokya'ya arkadaşımla doğum günüm için geldim. Burası çok mükemmel bir yer. Fotoğraf seçiminde bulunmak da ayrı bir tecrübe oldu. Pencereden kafasını uzatan devenin bulunduğu fotoğraf ile mendereslerin beyaz ve yeşil dönemlerini gösteren fotoğrafı çok beğendim." dedi.

Enshina ise manzara yansımalarından daha çok insan öğesine yer verilen fotoğraflara ilgi duyduğunu, seçimlerini de bu yönü ağır basan fotoğraflardan yana kullandığını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Özkan Bilgin Salih Zeki Kapadokya Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title