Haberler

Kamyonete Arkadan Çarpan Otomobil Cami Avlusuna Uçtu.

Güncelleme:

Bursa'da kamyonete arkadan çarptıktan sonra savrulan otomobil, yol kenarında bulunan korkulukları aşarak cami avlusuna uçtu.

Bursa'da kamyonete arkadan çarptıktan sonra savrulan otomobil, yol kenarında bulunan korkulukları aşarak cami avlusuna uçtu. Çapmanın şiddetiye takla atan kamyonette bulunan 1 kişi hayatını kaybederken otomobilin sürücüsü ise hafif yaralandı.

Kaza bu sabah saat 05: 00'da sıralarında Bursa -Ankara karayolunun kenarında bununan Sarı Camii önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan Bolat'ın kullandığı 16 CHZ 51 plakalı otomobil, Erkan Kılıç (33) yönetimindeki 16 CFD 30 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kamyonet takla attı, savurulan otomobil ise yolun kenarında bulunan korkulukları aşarak Sarı Camii'nin avlusuna uçtu. Kazada, kamyonet sürücüsü Kılıç'ın babası İdris Şahin Kılıç ağır yaralanırken Bolat ise hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İdris Kılıç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title