Haberler

Şehirler arası yolculuk yapan otobüste, çocuğu istifra eden engelli kadına temizlik yaptırdılar

Güncelleme:

Bir otobüs firması ile İstanbul'dan Bartın'a seyahat eden engelli kadın, çocuğu istifra edince muavinin tepkisiyle karşılaştı. "Burayı temizlemeden seni indirmeyiz" denilen kadına otobüste temizlik yaptırıldı.

İstanbul'dan Bartın'a hareket eden otobüste yaşanan olayda, iddiaya göre engelli bir kadın yolcunun çocuğu istifra etti. Bu durumu otobüste görevli muavine söyleyen kadın, aldığı cevapla neye uğradığını şaşırdı.

"TEMİZLEMEDEN SENİ İNDİRMEYİZ"

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde inecek olan kadın yolcuya, "Burayı temizlemeden seni indirmeyiz" denilerek otobüs hareket halindeyken temizlik yaptırıldı. Engelli kadının yaşadıkları ise bir başka yolcu tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

TEPKİ ÇEKTİ

Kendisine yapılan baskı nedeniyle kadın utana sıkıla yerleri temizlerken, bu baskıcı uygulama otobüsteki diğer yolcuların da tepkisine neden oldu. Yaşanan olayla ilgili firma yetkilileri açıklama yapmaktan kaçınırken, kadın yolcunun yaşadıkları ise onur kırıcı olarak ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kamil Koç İstanbul Bartın Güncel Haberler

500

Yorumlar (110)

Gercekci:

Niye temizliyen otobüs görevlisi insan degilmi .kaldiki kendi cocugunun kusmasini silsin bunda ne var

68
147
yanıtYanıtla
FEDAKAR ANNELER:

ULAN UKÂLA OTOBÜSTE YAŞANAN AKSÎLÎK, TEMÎZLÎK,MEŞRUBAT DÖKÜLMESÎ GÎBÎ DURUMLARDAN YOLCULARDAN KAYNAKLI DAHÎ OLSA OTOBÜS FÎRMASI MESULDUR. FAZLASI BU FEDAKÂR ANNENÎN OĞLU ENGELLÎDÎR. TUTARSIZ VE DÜŞÜNCESÎZ ÎNSANLARIN ÎNSANLIĞÎNA TÜKÜREYÎM.

yanıt122
yanıt15
smh:

adı üstünde görevli onun işi bu bunun için para alıyor

yanıt117
yanıt15
diriliş:

Senin gibileri hakediyor bu tür haksızlıklar. . Çocuk istifar ediyorsa otobüs bedava mı götürüyor. . Polislerimiz askerlerimiz yeri geldiğinde sırtında vatandaşı taşıyor. . seninki ukalalık

yanıt1
yanıt0
NASİP:

engelli bir kadın yolcunun çocuğu istifra etti. ENGELLİ DİYOR KARDEŞİM ENGELLİ YANİ OKUMA YAZMANIZMI YOK ???? ulaşım yönetmeliğine göre otobüslerde temizliği muavin yapıyor aynı zamanda bilmeden atıp tutmayın o yüzden para alıyor madem öyle temizlikçi (çöpçü diye kaba tabirle ifade ediliyor) kişilerde temizliyor onlarda temizlemesin herkes kendi çöpünü belirli alana götürsün atsın ama onların görevi nasıl o ise kanalizasyon işlerinin nasıl ki işi belliyse muavininde bu durumu beli

yanıt55
yanıt5
BİTMEDİNİZ:

AVM''de gezerken kussan AVM personeli gelir, restorantta kola döksen temizlik görevlisi gelir. Muavin temizlikten sorumludur. Ancak midem bulanıyor diyip özür dileyip rica ile yaptırabilir ama yine de anne bunu yapmak zorunda değil

yanıt3
yanıt0
YORUM:

KARDEŞİM BU NORMAL BİR KIRLETME OLSA ÇAY ÇORPA DOKULSE TAMAM TEMIZLENIR DE , , BU FARKLI BIRSEY VE BUNUN TEMIZLIGINI MUAVINDEN BEKLEMEK DE AYRI BIR SAYGISIZLIK , , SIZ OTOBUS BILETINE PARA VERIYORSUNUZ DIYE MUAVIN VE SOFORU HER İŞİNİZDE KULLANMAK İÇİN SATINMI ALDIGINIZI SANIYORSUNUZ ACABA

yanıt0
yanıt2
Kadının fizik engeli var sizin ise zihin:

sen de gittiğin bir otelde yada başka umumi bir yerde kirlettiğin yeri temizelemeye tenezül ediyor musun? bir lokantada döktüğün çayı kolayı temizlemeye kalkın mı? Sanmam. sikinde olmaz. ama klavye de konuşuyorsun.

yanıt2
yanıt0
Aylin:

Bir öğretmen olarak ben de çok çocuğun kusmunu temizledim yerleri sildim hizmetli gelene kadar...Kendi çocuğunun kusmuğunu temizlese ne olacak?

61
135
yanıtYanıtla
diriliş:

sen eğitimci olamazsın

yanıt114
yanıt16
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title