Haberler

Kamera: Özgür Arslan / İstanbul Dha

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ise, 'Taksim Meydanı'ndaki bu iftarımızda 20 yıldır devam eden bir iftar.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ise, 'Taksim Meydanı'ndaki bu iftarımızda 20 yıldır devam eden bir iftar. Ancak bu sene biraz daha popüler bir gündemle yaşanılan sıkıntıların ardından bu rahmet ve kardeşlik ayında herkesin bu vesile ile sofrada buluşmaya ihtiyacı olduğunu hissediyoruz. Dolayısıyla iftar sofrasını tam orta noktada bu sene kurmuş olduk. 1000-1500 kişiye burada hizmet vermiş olacağız. Tam iftar vaktinde buraya geliyoruz. Masalarımızı kuruyoruz. İftardan sonra da hızlı bir şekilde ayrılacağız ve 30 gün boyunca'da devam edeceğiz" diye konuştu.

İftar yemeği bittikten sonra İstiklal Caddesi'ndeki iftardan gelen vatandaşlar ile belediyenin organizasyonuna katılan vatandaşlar arasında son günlerde yaşanan olaylarla ilgili tartışmalar ve sohbetler yaşandığı gözlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Misbah Demircan Özgür Arslan İstanbul Beyoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title