Haberler

Kalkınma Bakanı Yılmaz

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın konuşması Bakan Yılmaz Diyarbakır'da- Kalkınma Bakanı Yılmaz: "Kadınların karar alma süreçlerinde daha etkin hale gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz"- "Bu konularda yerel yönetimlerle iş birliği yapılması lazım. Sur için ve Diyarbakır'ın menfaati söz konusuysa biz her türlü iş birliğini yaparız. Herkesle iş birliği yaparız ama aynısını onlardan da bekleriz" Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, kadınların karar alma süreçlerinde daha etkin hale gelmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın konuşması Bakan Yılmaz Diyarbakır'da- Kalkınma Bakanı Yılmaz: "Kadınların karar alma süreçlerinde daha etkin hale gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz"- "Bu konularda yerel yönetimlerle iş birliği yapılması lazım. Sur için ve Diyarbakır'ın menfaati söz konusuysa biz her türlü iş birliğini yaparız. Herkesle iş birliği yaparız ama aynısını onlardan da bekleriz" Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, kadınların karar alma süreçlerinde daha etkin hale gelmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.Bakan Yılmaz, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat ile Sur ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, Diyarbakır'ı Türkiye ve dünya için tarihi ve turistik bir merkez haline getireceklerini belirtti.Yılmaz, "Bir yanda Çözüm Süreci, bir yandan GAP Eylem Planı, teşvik politikaları, cazibe merkezi politikaları, kalkınma ajansları, SODES uygulamaları bütün bunlarla Diyarbakır'a inşallah elimizden gelen her türlü hizmeti vereceğiz" dedi.Suriçi'nin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu, bunun için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade eden Yılmaz, "Bu konularda yerel yönetimlerle iş birliği yapılması lazım. Sur için ve Diyarbakır'ın menfaati söz konusuysa biz her türlü iş birliğini yaparız. Herkesle iş birliği yaparız ama aynısını onlardan da bekleriz. Herkes Diyarbakır için el birliği yapmalı" diye konuştu. - "Kadın girişimcileri destekliyoruz"Yılmaz, AK Parti döneminde kadınların çalışmasına ve okumasına önem verdiklerini anlatarak, kadınlara hizmet etmek için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.Hükümetleri döneminde kızların okumasına büyük önem verildiğini vurgulayan Bakan Yılmaz, "Kızlarımız artık okula gidiyor. Onlara iş imkanları sağlandı. Firmalar, kızlarımızı, kadınlarımızı istihdam ettiği zaman prim desteği veriyoruz. Diğer taraftan kadın girişimcileri destekliyoruz. Kadınlar sadece çalışan olmasın, aynı zamanda patron olsunlar, iş yeri kursunlar. Kadınların karar alma süreçlerinde daha etkin hale gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Cevdet Yılmaz Diyarbakır Oya Eronat Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title