Haberler

Kahta'dan Alınan İçme Suyu Analiz Sonuçları Değerlendirmesi

Adıyaman’ın Kahta ilçesi Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, yıl sonu değerlendirme toplantısında ilçede alınan su numunelerin analiz sonuçlarını paylaştı.

Adıyaman'ın Kahta ilçesi Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, yıl sonu değerlendirme toplantısında ilçede alınan su numunelerin analiz sonuçlarını paylaştı.

Kaymakam Ahmet Yılmaz Kaya yıl sonu değerlendirme toplantısında 2017 yılında yapılan çalışmaları değerlendirildi. Kaymakam Kaya, ilçedeki içme suyu, Ebu Sadık 2 Projesi ve Sahil Yolu Projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.Kaymakam Kaya, kamu hizmetlerinin vatandaş odaklı yürütülmesi, hizmetlerin daha iyi sunulması ve daha etkin yürütülmesini hedeflediklerini söyledi. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacı ile içme suyu analizleri ve sonuçları hakkında bilgilendirmede de bulunan Kaya, "BİMER ile CİMER kullanılarak içme suyu ile ilgili olarak şikayetlerin yapıldığı incelenmiş, konu hakkında kamuoyunun doğru olarak bilgilendirilmesi amacıyla kaymakamlığımızca açıklama yapılması uygun görülmüştür. İlçemiz Sağlık Müdürlüğünce başta ana su deposu olmak üzere ilçedeki farklı noktalardan su numuneleri alınarak, Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı laboratuarında aylık periyodik olarak kontrol izleme ve analizler yapılmaktadır. Analizler sonuçları ve süreç Kaymakamlığımızca yakinen takip edilmektedir" dedi.

Kaya, Belediye Düğün Salonu Halk Çeşmesi, Mustafa Kiper Halk Çeşmesi, Fatih Mahallesi Fatih Parkı, Yavuz Selim Mah. Öğretmenevi Civarı Halk Çeşmesi, Osman Sebri Parkı Çeşmesi ile Kahta Belediyesi ana su deposu çıkışı olmak üzere 7 ayrı bölgeden alınan numunelerin analizlerinde içme suyunun içilebilir değerler arasında çıktığını da kaydetti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Gazi Kaya Adıyaman Kahta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title