Haberler

Kahranmaraş'ta 37 Polisin Görev Yeri Değişti

Güncelleme:

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nde, Asayiş Şube Müdürü ve Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürü'nün de aralarında bulunduğu 37 polisin görev yerleri değiştirildi.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar'ın, 37 polisin görev yerlerini değiştirmesiyle ilgili kararı, Vali Şükrü Kocatepe tarafından onaylandı.

Yapılan yeni düzenleme ile Asayiş Şube Müdürü Ali Uzun Özel, Güvenlik Şube Müdür Yardımcılığı'na; Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Öztürk Asayiş Şube Müdürlüğü'ne; Yabancılar Şube Müdürü Yusuf Polat, Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Ayrıca çeşitli şube ve bürolarda çalışan 6'sı komiser yardımcısı 34 polisin görev yerleri de değiştirildi. Yapılan yeni düzenleme sonrası polislerin yeni görev yerlerinde çalışmaya başladığı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Öztürk Şükrü Kocatepe Kahramanmaraş Ali Uzun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (1)

TARKANnkarabiyik@mynet.com:

17 ARALIKTAN SONRA BU ÜLKEDE ON BİNDEN FAZLA EMNİYET MENSUBU Kİ BUNLARIN NERDEYSE TAMAMI KİLİT NOKTALARDA MÜDÜR SEVİYESİNDEKİ İSİMLER VE YÜZLERCE SAVCI YER DEĞİŞTİ,17 ARALIKTA BAŞLAYAN SORUŞTURMALARIN HEMEN ARDINDAN BAŞLAYAN BU SÜRECİN NEDENİNİN BİR DÜŞÜNÜN,.BU ADAMLAR SUÇLUYSA HAKLARINDA BİR SUÇLAMA OLMASI SORUŞTURMA YAPILMASI VE SUÇLU BULUNURSA CEZA ALMASI HATTA ANLATILDIĞI KADAR AĞIR SUÇLARI VARSA YARGI ÖNÜNE ÇIKMALARI GEREKMEZ Mİ,OYSA ORTADA HİÇ BİR SORUŞTURMA OLMADAN HEPSİ SÜRÜLDÜ ÇÜNKÜ,BİR YERDE GÖREV YAPAN VE ORADA MEYDANA GELEN YOLSUZLUK VS HAKKINDA ARAŞTIRMA YAPAN SAVCI VE EMNİYET MENSUBU ORADAN ALINIR BAŞKA YERE GİDERSE O GÖREVLİLER GİTTİĞİ YER HAKKINDA YERİNE GELENLERDE GELDİKLERİ YER HAKKINDA NELER OLUP BİTTİĞİNİ BİLEMEYECEKLER BÖYLECE BAŞLAYAN SORUŞTURMALAR KENDİLİĞİNDEN ORTADAN KALKACAKTIR,NİTEKİM BÖYLE OLMUŞ VE DAHA TAMAMLANMADIĞI İÇİN İŞLEME KONULMAYAN SORUŞTURMALARIN ÜSTÜ KAPATILMIŞ OLDUĞU ZAMAN ZAMAN KAMU OYUNA YANSIYAN İDDİA VE TELEFON KONUŞMALARINDAN ANLAŞILMIŞTIR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title