Haberler

Kahramanmaraş'taki TOKİ'nin Yaptığı Deprem Konutlarına Asılan Türk Bayrağı ve Atatürk Posterinin Bağlanarak Kapatılması Tepkiye Neden Oldu.

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde TOKİ'nin yaptığı deprem konutu inşaatlarına asılan Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerinin bağlanarak kapatılması vatandaşların tepkisine neden oldu. Türk bayrağı ve Atatürk posterinin bağlanmış görüntülerini çeken bir yurttaş, “Arkadaşlar burası Türkoğlu merkez TOKİ. Atatürk ile Türk bayrağını bağlamışlar gözükmemesi için. Yanındaki resim de meydanda. Yanında Atatürk var, bağlamışlar, Türk bayrağını da bağlamışlar. Öteki, yandaki resim duruyor, ismini bile demek istemiyorum" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde TOKİ'nin yaptığı deprem konutu inşaatlarına asılan Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerinin bağlanarak kapatılması vatandaşların tepkisine neden oldu. Türk bayrağı ve Atatürk posterinin bağlanmış görüntülerini çeken bir yurttaş, "Arkadaşlar burası Türkoğlu merkez TOKİ. Atatürk ile Türk bayrağını bağlamışlar gözükmemesi için. Yanındaki resim de meydanda. Yanında Atatürk var, bağlamışlar, Türk bayrağını da bağlamışlar. Öteki, yandaki resim duruyor, ismini bile demek istemiyorum" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden sonra depremzedeler için konut inşaatlarına da başlandı. TOKİ tarafından Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde yapımına başlanan konutların inşaatlarına Türk bayrağı, Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın ve TOKİ'nin afişleri asıldı. İnşaattaki diğer afiş ve posterler asılı dururken, Türk Bayrağı ve Atatürk'ün posterinin bağlanarak kapatılması vatandaşların tepkisine neden oldu. Aracıyla geçerken TOKİ inşaatındaki durumu gören vatandaş, inşaat alanına kadar giderek bağlı durumdaki Türk Bayrağı ve Atatürk posterini görüntüledi. Duruma tepki gösteren vatandaş, Atatürk'ün posterinin görünmesinin istenmediği için bağlandığını iddia etti. Vatandaş şunları söyledi:

"Arkadaşlar burası Türkoğlu merkez TOKİ. Atatürk ile Türk Bayrağı'nı bağlamışlar gözükmemesi için. Yanındaki resim de meydanda. Bunlar böyle bir vatan haini. Yanında Atatürk var, bağlamışlar, Türk bayrağını da bağlamışlar. Öteki, yandaki resim duruyor, ismini bile demek istemiyorum."

Kaynak: ANKA / Güncel

Kahramanmaraş Deprem Toplum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title