Haberler

Kahramanmaraş - Protokole Fanlı Isıtıcı

Kahramanmaraş?ın Kurtuluş Törenlerinde, Protokolün Oturduğu Yerin Önüne Soğuk Havaya Karşı Fanlı Isıtıcı Konuldu.

KAHRAMANMARAŞ?ın kurtuluş törenlerinde, protokolün oturduğu yerin önüne soğuk havaya karşı fanlı ısıtıcı konuldu.

EĞLENCE ETKİNLİKLERİ, GÖÇÜKTEN DOLAYI İPTAL EDİLDİ

Kahramanmaraş'ın işgalden kurtuluşunun 91'inci yıldönümü törenlerle kutlandı. Gün kapsamında resmi törenler yapılırken, eğlence, konser gibi etkinlikler Afşin'deki 1 kişinin öldüğü, 9 kişinin de kaybolduğu göçük nedeniyle iptal edildi.

Trabzon Bulvarı'ndaki kurtuluş törenine, Devlet Bakanı Faruk Çelik, Vali Şükrü Kocatepe, Garnizon Komutanı Albay Sadık Yıldız, Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Poyraz, TBMM Başkan Vekili Nevzat Pakdil, Kahramanmaraş Milletvekilleri AK Parti'li Cafer Tatlıbal, Fatih Arıkan ve Veysi Kaynak, MHP'li Mehmet Akif Paksoy, CHP'li Durdu Özbolat ve çok sayıda kişi katıldı. Belediye Başkanı Poyraz'ın kırmızı şeritli İstiklal Madalyası'nı Türk Bayrağı'na takması ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Bakan Çelik ve Başkan Poyraz'ın konuşmalarının ardından kurtuluş canlandırıldı. Tören geçit resmi ile sona erdi.

Sıcaklığın 10 derece olduğu havada gerçekleştirilen törenleri izleyen protokol üyelerinin üşümemesi için, protokol tribününün ön kısmına fanlı ısıtıcılar yerleştirildi. Bu ısıtıcılar sayesinde, protokol bölümünde özellikle en önde bulunan protokol üyelerinin soğuk havadan etkilenmemeleri sağlanmış oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title