Haberler

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesi Kaymakamı Mesut Coşkun defnedildi

Güncelleme:

Evinde hayatını kaybeden Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesi Kaymakamı Mesut Coşkun, memleketi Kırıkkale'de defnedildi. Coşkun için Nur Cami ve Külliyesi'nde düzenlenen cenaze törenine katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ve Vali Mehmet Makas, baba İsmail Coşkun ve aileye taziye dileğinde bulundu. Öğle vakti İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Coşkun'un naaşı, Balışeyh ilçesi Koçubaba köyünde toprağa verildi. Cenaze törenine, Coşkun'un ailesi ve yakınları, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, siyasi partilerin il başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Evinde hayatını kaybeden Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesi Kaymakamı Mesut Coşkun, memleketi Kırıkkale'de defnedildi.

Coşkun için Nur Cami ve Külliyesi'nde düzenlenen cenaze törenine katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ve Vali Mehmet Makas, baba İsmail Coşkun ve aileye taziye dileğinde bulundu.

Öğle vakti İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Coşkun'un naaşı, Balışeyh ilçesi Koçubaba köyünde toprağa verildi.

Cenaze törenine, Coşkun'un ailesi ve yakınları, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, siyasi partilerin il başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Coşkun Kahramanmaraş Mesut Coşkun Milletvekili Bülent Turan Hasan Hayri Hayri Yaşar Ahmet Önal Kırıkkale Balışeyh Koçubaba Ekinözü Baba Cami Ölüm Yaşam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title