Haberler

Kahramanmaraş Andırın'da, Şehit Yakınları ve Gazilere Iftar

Andırın'da, şehit yakınları ve gazilere iftarKAHRAMANMARAŞ'ın Andırın İlçesi'nde kaymakamlık tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

Andırın'da, şehit yakınları ve gazilere iftar

KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın İlçesi'nde kaymakamlık tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

Andırın Öğretmenevi'nde verilen iftar yemeğine; çok sayıda şehit yakınları ve gazilerin yanı sıra İlçe Kaymakamı Haluk Koç, Belediye Başkanı Baki Tezcan, Cumhuriyet Savcısı Emrah Keleş, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. İlçe Müftüsü Tayyip Koçer'in Kuran okuduğu iftar programında konuşan Kaymakam Haluk Koç, şunları dedi:

"Canını bu vatan için vermiş şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz, ve onların aileleri bu davete icabet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum, sefalar getirdiniz. Vatan kolay kurulmuyor, kolay korunmuyor, bu vatanı bize emanet eden ve bu emanetin en güzel şekilde devamını sağlayan güvenlik güçlerimizin, askerlerimizin ve onların silah arkadaşlarının burada olmayan ama ruhlarıyla bizim aramızda olan o kardeşlerimizin aziz ruhlarını da buradan minnet ve rahmetle anıyoruz. ve onlara layık olacak evlatlarımızın aramızdan geleceğini ümit ederek sizlerin burada bizimle beraber aynı duygu ve düşüncelerle bir arada olmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin dualarıyla biz onları ebedi aleme yolcu ettik, onların bu emanetleriyle birlikte en güzel bir şekilde vatanımızı onlara layık bir şekilde, bir arada huzurlu bir şekilde en ileri bir seviyeye doğru götürme gayretindeyiz, biz sizlerin istekleri ve talepleri ile her zaman bizlerin kapıları sizlere açık, her zaman taleplerinize yetişmeye çalışıyoruz, yetişemediklerimiz içinde sizlerden affımızı diliyoruz. Ancak şunu bilmenizi istiyoruz ki; devlet her zaman sizin yanınızda ve sizlerin dualarıyla ayakta kalmaya devam edecektir. Sizlere bir kez daha teşrifleriniz için teşekkür ediyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Baki Tezcan Haluk Koç Andırın Politika Güncel Haberler

title