Haberler

Ankara'da düzenlenen İstiklal Marşı yarışmasında birincilik Etimesgut Layika Akbilek İlkokulu'na gitti

Güncelleme:

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde düzenlenen 'Üç Kuşak Bir Arada İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma' yarışmasında birincilik Etimesgut Layika Akbilek İlkokulu'ndan İlkem Sertkaya'ya verildi. Yarışmaya 13 ilçeden öğrenci ve aileleri katıldı. Dereceye giren takımlara protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, "Üç Kuşak Bir Arada İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışması organize edildi.

15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi'nde düzenlenen yarışmanın final programına, Ankara'nın 13 ilçesindeki birer okuldan öğrenci ve aile üyeleri katıldı.

Üç kişiden oluşan takımların mücadele ettiği yarışmada birinciliği Etimesgut Layika Akbilek İlkokulu'ndan İlkem Sertkaya, ikinciliği Yenimahalle Şehit Mustafa Erdal İlkokulu'ndan Asaf Sacit Özektaş, üçüncülüğü ise Gölbaşı TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu'ndan Aşkefsa Koçak kazandı.

Kahramankazan Belediyesi'nin desteğiyle organize edilen yarışmada dereceye giren takımlara protokol üyeleri çeşitli hediyeler verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım, yarışmaya katılan ve destek sağlayan herkese teşekkür ederek, "Vatansız kalmanın can ve canandan öte bir dert olduğunun gözlerimizin önüne serildiği şu günlerde Gazze'de, Filistin'de yaşanan drama bakıyor ve Mehmet Akif Ersoy'un duasına yürekten amin diyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramankazan Etimesgut Ankara Kültür Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title