Haberler

Kadro Alan Karayolları İşçileri Sevinçlerini Paylaştı

Kızılcahamam Karayolları Şube Şefliği’nde 41 işçinin kadroya geçmesi nedeniyle, yemekli organizasyon düzenlendi.

Kızılcahamam Karayolları Şube Şefliği'nde 41 işçinin kadroya geçmesi nedeniyle, yemekli organizasyon düzenlendi.

Ankara Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü 1. Şube Şefliği'nde de taşeron olarak hizmet veren 41 işçinin kadroya geçmesi üzerine Kızılcahamam Swiss İnternational Otel'de düzenlenen yemeğe Kızılcahamam Karayolları Şube Şefi Faruk Karaahmetoğlu, Yol İş Sendikası Ankara 1 nolu şube Başkanı Muhsin Ergüney, Genel Sekreter Semavi Güzel, Teşkilatlandırma Sekreteri Şaban Çekil, Mali Sekreter Mehmet Kayadibi, Denetleme Kurulu Bayram Kızılay, Bölge Temsilcileri, İşyeri Temsilcileri, Yol İş Sendikası Üyeleri ve Karayolları çalışanları katıldı.

Yemek sonrasında konuşan Kızılcahamam Karayolları Şube Şefi Faruk Karaahmetoğlu, "27 yıllık hizmetimde personel ayrımı yapmadan çalışmaktayım. Bizler de çekirdekten yetişen ve yolun her bölümünde çalışan biri olarak işimizin zorlukları olduğunu bilen biriyim. İşimizde kazasız belasız günler geçirmeyi dilerken, kadro alan arkadaşlarımıza hayırlı olması temennilerimi iletirken, kadro alamayan arkadaşlarımızın da biran önce kadro almalarını temenni ediyorum" diye konuştu.

Yol İş Sendikası Ankara 1. Bölge Başkanı Muhsin Ergüney ise yaptığı konuşmada, "Türkiye genelinde kadrolaşmayı gündeme getiren biz olduk" diyerek kadronun çıkarılması için verdikleri mücadeleyi anlattı. Ergüney, ardından Kızılcahamam Karayolları şube şefliğinde kadroya geçen 41 işçinin Kadrolarının hayırlı olmasını diledi.

Kızılcahamam Kara yolları şube şefliğinde kadroya geçen işçiler tarafından Kızılcahamam Karayolları Şube Şefi Faruk Karaahmetoğlu ve Yol İş Sendikası Ankara 1 nolu Şube Başkanı Muhsin Ergüney'e günün anlamına binaen hediye takdim edildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bayram Kızılay Kızılcahamam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title