Haberler

Kadir Mısıroğlu'nun Konuşma Yetisini Kaybettiği İddialarına Torunundan Yanıt Geldi

Güncelleme:

Uzun süredir tedavi gören Kadir Mısıroğlu'nun konuşma yetisini kaybettiği yönündeki iddialara torunu Nurallah Mısıroğlu, "Üstadın sağlık durumu çok daha iyi, yeniden kürsülerden kükremeye devam edecek" dedi.

Nurullah Mısıroğlu, uzun süredir tedavi altında olan Kadir Mısıroğlu'nun konuşma yetisini kaybettiği iddialarına, "Haberleri hangi aklı kıt yaydı acaba, merak içerisindeyim" diyerek yalanladı.

"YENİDEN KÜRSÜLERDE KÜKREMEYE DEVAM EDECEK"

Uzun süredir hastanede tedavi altında olan tarihçi Kadir Mısıroğlu için konuşma yetisini kaybettiği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Kadir Mısıroğlu'nun torunu Nurettin Mısıroğlu, sosyal medyadan yaptığı, "'Üstâd Kadir Mısıroğlu konuşma kabiliyetini yitirdi' haberini hangi aklı kıt yaydı acaba, merak içerisindeyim. Üstâdın sağlık durumu elh. eskisine nazaran çok daha iyi ve pek yakında inş. yeniden kürsülerden kükremeye devam edecek. Bütün muhibbana ve Kemalistlere ilân olunur." açıklamasıyla yanıt verdi.

"YENİ BİR YALAN UYDURULMUŞ"

Kadir Mısırlıoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yeni bir yalan uydurulmuş: Kadir Mısıroğlu konuşmak kabiliyetini kaybetti, diye! Bunlar gerçekten -kendi adamlarının(!) dediği gibi- şizofren! Bunlarda zekâ geriliği var. Mantık, muhakeme, araştırma, sorgulama yok. Bu echellerin her dediği de aynı ölçüde yalandır. -Sayfa İdâresi-" ifadesini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, MISIROĞLU'NU HASTANEDE ZİYARET ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadir Mısıroğlu'nu böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kadir Mısıroğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title