Haberler

Kadir Mısıroğlu'nun 8 yıl önce yaptığı Rusya ve Ukrayna öngörüsü gerçek oldu

Güncelleme:

Kadir Mısıroğlu'nun 8 yıl önce yaptığı bir konuşma Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı operasyonun ardından sosyal medyada yeniden gündem oldu. Mısıroğlu, bu konuşmasında Rusya'nın Ukrayna'yı almak istediğini ve bir sonraki hedefinin Azerbaycan olacağını ifade ediyor.

Günlerdir gerilimin hızla tırmandığı Rusya- Ukrayna krizinde korkulan oldu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Putin, "Dış güçlere seslenmek istiyorum. Kim Rusya'ya tehdit oluşturmaya çalışırsa, derhal karşılık verilecek" dedi.

8 YIL ÖNCEKİ SÖZLERİ YENİDEN GÜNDEM OLDU

Tüm dünya bölgede olan bitenleri endişe ile takip ederken Kadir Mısıroğlu'nun 8 yıl önce yaptığı bir konuşma sosyal medyada yeniden gündem oldu. Bahsi geçen videoda Mısıroğlu, Rusya'nın Ukrayna'yı almak istediğini ve bir sonraki hedefinin Azerbaycan olacağını ifade ediyor.

"EVVELA KIRIM, ARKASINDAN DA UKRAYNA"

Mısırlıoğlu söz konusu videosunda şu ifadeleri kullanıyor: "Nasıl çarlığı yıktıktan sonra esir milletlere istiklal veren komünistler, ayağı düz basınca tekrar o milletleri birer ikişer toplamaya kalkıştıysa; bugün de Putin aynı şeyi yapıyor. Komünizm yıkılınca hepsi müstakil oldu, şimdi ayağı düz basıyor gaz satıyor vs. yavaş yavaş toplamaya başladı. Evvela Kırım, arkasından Ukrayna'nın bir kısmı. Arkasından Azerbaycan da gelebilir. Ben bundan korkuyorum."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Kadir Mısıroğlu Ukrayna Güncel Haberler

500

Yorumlar (74)

bekir yapici:

ATATÜRK RUSYA VE ORTADOGUNUN ANALIZINI 100 YIL ÖNCE YAPMISTI IKDIDARA GELENLER ONUN CIZDIGI YOLDA YÜRÜSEYDI BU GÜN TÜRKIYE DÜNYA DEVLERI ARASINDA VE ORTADOGUDADA LIDER DEVLET OLURDU:

501
776
yanıtYanıtla
Fatihan:

Ziyaaaaaaaa

yanıt289
yanıt206
Engin Savaş:

bu iş şu zaman bu zamanla olmaz. Madem öyle benden sonra bir sürü darbe olacak halkım fakirleşip dünyadan uzaklaşacak, banka hortumlamaları olacak halkım fakirleşecek ve hatta benim kurduğum parti teroristlerle iş birliği yapacak diye bildirirdi. muhtemelen ne demek istediğimi anlamadın ama neyse

yanıt74
yanıt41
İsmail Tavsanci:

Onu herkez biliyordu zaten. Yani Fesli kadir yeni bir şey bilmiş değil.

281
873
yanıtYanıtla
Mevlüt Arısoy:

Kaç tane tarihçi bu vizyon ve görüş seviyesinde insanlara böylesine öngörülü anlatım yaptı? Erbakan'ın dediği gibi siz değil ilerisi için plan kurmak biryana mevcut yaşananları bile idrak etmek için 10 sene geçiyor (yani senin birşeyler bilemebilmen için 10 senen var)

yanıt15
yanıt2
Gokhan ilanç:

Kimse bilmiyor uydurme Türk feslidir yani Müslümandır o adam her söylediği belgelidir iftirada usluplu olmalı şerefli insanlar için

yanıt13
yanıt2
Afşin Dualı:

Ve bir çok sözü gerçekleşince siz sadece deli dediniz. De sizin aklınız nerede gösterin bakalım.

yanıt14
yanıt0
Afşin Dualı:

Siz sadece iftira atar ve karalarsınız

yanıt11
yanıt0
Ismet Gümüş:

allah rahmet eylesin. üstada

578
386
yanıtYanıtla
Haydar:

Cumhuriyet düşmanı vatan haini neyin üstadıymış.

yanıt127
yanıt247
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title