Haberler

Kadir Mısıroğlu: Fatih Sultan Mehmet Zehirlenmiştir

Ünlü tarihçi Kadir Mısıroğlu, konuk olduğu programda Fatih Sultan Mehmet'in zehirlendiğini iddia ederek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

A Haber'de yayınlanan "Deşifre" programına konuk olan tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul’un Fethi ve 27 Mayıs darbesi ele alındığı programda Mısıroğlu Fatih Sultan Mehmet'le ilgili tartışma yaratacak bir iddia ortaya attı.

"KESİNLİKLE ZEHİRLENMİŞTİR"

Fatih Sultan Mehmet'in zehirlenerek öldürüldüğünü iddia eden Mısıroğlu; "Fatih Sultan Mehmet tarihte ender rastlanan şahsiyete sahiptir. Fetih'te Macar Urban'ın döktüğü ilk top patlamıştır ve Urban'da ölmüştür. Asıl bu topları döken Muslittin adında bir Türk mühendistir. Havan topunun mucidi Fatih Sultan Mehmet'tir. Fatih Sultan Mehmet kesinlikle zehirlenmiştir. Fatih 10 yıl daha yaşasaydı hem İtalya'yı hem tüm Avrupa'yı fethedecekti" şeklinde konuştu.

"AYASOFYA'NIN MÜZE YAPILMASI FETİH RUHUNA İHANETTİR"

Kadir Mısıroğlu; "Ayasofya'nın müze yapılması fetih ruhuna ihanettir. Ayasofya'nın cami olarak açılması Başbakan Erdoğan'a nasip olacak" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Fatih Sultan Mehmet Kadir Mısıroğlu İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

TOKMAK:

BU ADAM GIYBET ,DEDIKODU ,MIŞLI GEÇMİŞ ZAMAN TARIHÇISIDIR...ZATEN TARIH DÜNYASINDA DALGA GEÇILEN KAALE ALINMAYAN RAPORLU BIRI.ALMANYA LIMBURG ŞEHRINDE HELAL SALAM SUCUK İŞLERİ KURUP YÜZLERCE KİŞİNİN PARASINI BATIRIP İNGİLTEREYE KAÇTI..İNGİLTERE GARİP BIR ŞEKİLDE ALMANYAYA İADE ETMEYİP DELI SÜSÜ VEREREK TÜRKIYEYE GÖNDERDİ...O GÜN BUGÜNDÜR 24 SAAT ATATURK ALEYHINE PROGRAM YAPAR..İNGİLİZ MUHIBIDIR..ZATEN KENDISI DE SÖYLÜYOR...AYRICA BOP PROJESI İÇİN ABD ADINA AKP YE ELÇI GİTTIĞINI SÖYLEMEKTEDIR..

4
11
yanıtYanıtla
ÜNSÜZÜM:

Bu ünlü adam, Fatih'i bıraksın da kendisinin zehirlenip zehirlenmediğini araştırıp teşhis etsin. Şayet zehirlendiğinin farkına varırsa o zaman hurafeler bataklığından çıkıp doğru yola girsin. Ölmek üzere olan insanların şu saçmalık dolu çırpınışlarına bakın. Yahu, ne yapalım? Öldü, öldü. Herkes bir şekilde ölecek. Allah affetsin denir. Herkes yaptıklarının cezasını da mükafatını da alacak. Yeter artık. Geçmişin kuyularında saçmalık aramayın.

1
10
yanıtYanıtla
Mematiacikgozrmzn@gmail.com:

Sensin yobaz örümcek kafalı seni ne biliyosun da konusyn sen cahil cahil yorum yapma!!

3
2
yanıtYanıtla
ALİYE OSMANLI:

HELAL OLSUN ÜSTAD OSMANLI EVLADIYIZ...

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title