Haberler

Kadına Şiddete Son

Güncelleme:

Erbaa Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi bu ay ki olağan toplantısını yaptı.

Kadın Meclisi Başkanlığını yoğun gündeminden dolayı bırakmak zorunda kalan Selma Yenihan görevini Elvan Selçuk'a devretti.

Kadın Meclisi eski başkanı Selma Yenihan başkanlığında toplanan meclis, gündemde yer alan maddeleri görüştü.

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan'da Kent Konseyi Kadın Meclisi toplantısına katılarak kadınlara hitap etti. Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, kadın meclisinin birçok başarılı projelere imza attığını belirterek, 'Kadınlarımız, herkese örnek olacak projeleri üretiyor. İnanıyorum ki bundan sonra ki dönemlerde de, daha önemli projelere imza atacaktır.' dedi.

Kadın Meclisi eski Başkanı Selma Yenihan da, meclisin görev süresi içinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ardından tüm komisyon sözcüleri, komisyonlarında yapılan faaliyetleri, meclis üyesi kadınlara aktardı. Eski başkan Selma Yenihan, veda konuşması yaptı.

Erbaa Kent Konseyi Kadın Meclisi ortak bildirisinde son günlerde yaşanan kadına şiddet olayları ile ilgili birde açıklama yaptılar.Yapılan açıklamada;

Erbaa Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak; kadına yönelik şiddet mücadelesinde üzerimize düşen her türlü sorumluluğu alıyoruz. Bu konuda gösterilecek gerçek ve samimi her türlü çabayı destekliyoruz. Azalması gerekirken kadınlara yönelik şiddetin artışına dikkat çekiyor ve şiddetle kınıyoruz. Toplumumuzda tüm canlılara dayaksız, şiddetsiz bir yaşam diliyoruz.dediler.

İlerleyen günlerde ise hanımlara davranış bilimleri hakkında seminer vermek üzere ise Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Eruğrul Yaman'ı davet etme kararı aldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Yenihan Selma Erbaa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title