Haberler

Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerine Yenisi Eklendi

Güncelleme:

Altındağ Belediyesi, Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri'ne bir yenisini daha ekledi.

15 günde bir, bir tesis açılışı yapan Altındağ Belediyesi, mütevazi bir törenle Çamlık Kadın Eğitim Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin ev sahipliği yaptığı açılış törenine, Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri, Altındağ Belediyesi meclis üyeleri, Ak Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda muhtar ve vatandaş katıldı.

-24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezine 40 bin kişi devam ediyor

8 yılda Altındağ'a 100'den fazla tesis kazandıran Altındağ Belediyesi, örnek uygulamalarını sürdürüyor. Temel atma töreni yapmadıklarını, sadece mütevazi açılışlar yapmayı tercih ettiklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, eğitimin önemine dikkat çekti.

-Başkan Tiryaki'den hoşgörü mesajı

Yediden yetmişe tüm Altındağlıları kucakladıklarını dile getiren Başkan Tiryaki, "Komşunuzdan bir merhabayı eksik etmeyin. Cenazesi olana başsağlığı dilemeyi, çocuğu askere gitmişse Allah kavuştursun demeyi birbirimize çok görmeyelim" diyerek hoşgörü mesajı verdi.

-"Altındağ'da sosyal değişim için çalışmalarımız devam edecek"

Başkan Tiryaki, Kadın Eğitim Kültür Merkezleri'nde yaklaşık 40 bin kadına, gençlik merkezlerinde ise 14 bin çocuğa hizmet verdiklerini belirterek "Kadınlarımızın ve çocuklarımızın zihin dünyalarında değişimi oluşturabilmek için bu tür kültür merkezlerine ihtiyacımız var" diye konuştu.

Çocuklar tarafından sevgi seli ile karşılanan Başkan Tiryaki, kurdele kesiminin ardından açılışı yapılan Çamlık Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Altındağ Belediyesi Veysel Tiryaki Ahmet Karaca Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title