Haberler

Kadıköy'deki protestoda polisten HDP'li milletvekiline tepki: Bana şerefsiz diyemezsiniz

Güncelleme:

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde HDP'lilerin protesto eylemleri sırasında polisle HDP milletvekilleri arasında tartışma yaşandı. Yaşanan arbedede HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu, bir ara tekerlekli sandalyesinden düştü. Sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde ise bir polis, Piroğlu'na "Bana şerefsiz diyemezsiniz, ben Türk devletinin polisiyim" diyerek tepki gösterdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Kobani davasında yeni bir soruşturma başlatılması üzerine HDP'liler, partinin İstanbul'daki Kadıköy İlçe binası önünde toplanarak protesto gerçekleştirmek istediler.

ARBEDE YAŞANDI

Protestoya müdahale eden polisler ile HDP'li milletvekilleri arasında tartışma ve arbede yaşandı. Bu sırada HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu tekerlekli sandalyesinden düştü.

Kadıköy'deki protestolarda polisten HDP'li milletvekiline tepki: Bana şerefsiz diyemezsiniz

"BANA ŞEREFSİZ DİYEMEZSİNİZ"

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde yaşanan tartışmalar sırasında bir polisin HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu'na "Bana şerefsiz diyemezsiniz, ben Türk devletinin polisiyim" dediği görüldü.

Kadıköy'deki protestolarda polisten HDP'li milletvekiline tepki: Bana şerefsiz diyemezsiniz

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"

Öte yandan yaşanan tartışmalarda HDP İstanbul Milletvekili Zeynel Özen de bir ara sakinliğini kaybederek "Bana müdahale edemezsiniz. Herkes haddini bilecek" diyerek etrafındakilere çıkıştı.

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Kobani Davası İstanbul Kadıköy Kobani Haberler

500

Yorumlar (1)

Kemal Aslan:

Ya Devlet Başa. Ya Kuzgun LEŞE..

8
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title