Haberler

Kadıköy'de Şüpheli Yaralanma

Kadıköy'de Evcil Hayvan Satışı ve Veterinerlik Hizmetleri Veren Bir Şirketin Sahibi, Silah Sesi Duyması Üzerine Odasında Giren Bir Çalışanı Tarafından Başından Silahla Vurulmuş Halde Bulundu.

Kadıköy'de evcil hayvan satışı ve veterinerlik hizmetleri veren bir şirketin sahibi, silah sesi duyması üzerine odasında giren bir çalışanı tarafından başından silahla vurulmuş halde bulundu.

Olay öğle saatlerinde Kadıköy Sokullu Sokak üzerinde bulunan evcil hayvan satışı yapılan dükkanın asma katındaki ofiste meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 41 yaşındaki Göksel Bıkmaz'ın ofisinden duyulan silah sesinin ardından dükkan çalışanları patronlarının odasına girdiğinde Bıkmaz'ı başından vurulmuş halde buldu. Ağır yaralı olan Göksel Bıkmaz, çağrılan ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesine alındı. Bıkmaz'ın durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Olayın duyulmasının ardından Kadıköy Özel Avrupa Hayvan Hastanesi'nin Yönetim Koordinatörlüğünü yapan Gümüş Dizisinin Bahar'ı Sevinç Gürşen de hastaneye koştu. Zaman zaman gözyaşı döken Gürşen, gazetecilerin sorularını "sadece arkadaşım" diye cevapladı.

"OLAY ŞÜPHELİ" Olay ile ilgili soruşturmayı sürdüren polis Bıkmaz'ın vurulmuş olma ihtimalini göz önünde bulundurarak soruşturmayı derinleştirdi. Ofiste olayın hemen ardından yere düşen tabancayı yerden alıp masanın üzerine kaldıran şirket çalışanı gözaltına alınırken, odaya çay getiren çaycının, ofiste Bıkmaz'ın misafiri olduğunu söylemesi şüpheleri arttırdı. Göksel Bıkmaz'ın solak olduğunu kaydeden polis, kurşunun kafada kalmasını da tabancanın atış mesafesinin uzak atış olma ihtimalini doğurduğunu, tüm şüphelerin toplanan delilerle ortadan kaldırılacağını kaydetti.

(FA-ÖFA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title