Haberler

Kaddafi'nin Oğlu Seyfulislam'a İdam Cezası

Güncelleme:

Devrik Libya lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi ve eski 8 devlet adamının idamına karar verildi.

Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfulislam Kaddafi, eski istihbarat şefi Abdullah es-Senusi ve eski Başbakan el-Bağdadi el-Mahmudi hakkında idam cezası verildi.

VİDEO BAĞLANTISIYLA İFADE VERDİ

43 yaşındaki Seyfulislam ve diğer görevliler, Kaddafi'nin devrildiği 2011 yılındaki barışçıl gösterileri şiddetle bastırmak suçlamasıyla ceza aldı. Duruşmada bulunmayan Seyfulislam (43), video bağlantısıyla ifade verdi.

ÇÖLDE YAKALANMIŞTI

Kaddafi'nin ikinci eşinden doğan çocuklarının en büyüğü olan Seyfulislam, Kasım 2011'de Nijer'e kaçmaya çalışırken çölde yakalanmıştı.

TEMYİZ HAKKI BULUNUYOR

Trablus'ta bulunan BBC Muhabiri John Simpson, Seyfulislam ve idam cezası alan diğer mahkûmların temyiz hakkının bulunduğunu bildirdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Seyfülislam Kaddafi Muammer Kaddafi Libya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var?
500

Yorumlar (18)

Yazık be:

Baban gitti Ülke bölündü başta özgürlük deyip yola çıakranlar şimdi petrolünüzü galon galon sömürüyorlar satılmış kuklalarını başa getirdiler şimdi kendi devletinde petrol bulamıyorsun

27
1
yanıtYanıtla
63:

en buyuk ihaneti tc devleti kadafiye yapti

24
3
yanıtYanıtla
zafer halklarindir:

halk dusmanlrinin sonu bizmkilerde bir ibret alsa bari

18
8
yanıtYanıtla
LİBYADA YILLARCA ÇALIŞMIŞ BİR VATANDAŞ:

KADDAFİYİ BİLMEYENLER ARAŞTIRSIN!!!. TÜM PETROL ŞİRKETLERİNİ AVRUPAYA GERİ ŞUTLADI. PETROL GELİRLERİNİ ÜLKEYE HARCADI. VERGİLERİ KALDIRDI. EVLENENLERE BELEŞ EV VERDİ, HER EVLENENE YARDIM OLARAK PARA VERDİ. ÜLKEDE KİRALARI KALDIRDI, HERKES BEDAVA OTURDU EVLERDE. ELEKTRİK TELEFON VE SU PARASI ALMADI, KISACA PETROL GELİRLERİNİ ÜLKEYE HARCADI. KIBRIS BARIŞ HAREKATINDA BİR GEMİ SİLAH GÖNDERDİ ÜLKEMİZE. . LİBYADA TÜRKLER ÇALIŞTI LİBYALILAR İSE HEP YATTI. . LİBYA HALKI HAİN VE NANKÖRDÜR. .

26
0
yanıtYanıtla
BeyhanMobil-IOS:

Kadafi gibi adam zor gelir bir daha pis araplar kafslari calismaz libya parcalandi

20
2
yanıtYanıtla
önder:

kaddafii sen rahat uyu . çantalarla para taşıyanlarda bir gün ölecektir

21
0
yanıtYanıtla
abizer:

bilal olaninkine ne zaman verilecek acaba

18
3
yanıtYanıtla
Rahmetli:

Bebek katili imrali''daki cirkin/kalles adam''in derhal kellesi kesilmelidir. !!!!!!!!!

17
1
yanıtYanıtla
..........3v8.............:

kaddafinin ülkesi için yaptıklarını bilmeyen kara cahiller önce libya tarihini bir okusun sonra gelip yorum yapsın. libya halkı kadar nankör bir millet yeryüzüne gelmemiştir.

15
3
yanıtYanıtla
Ercan:

Frnasızlar Libya nın güçlenmesini engellemek için önce Kaddafiyi ortadan kaldırdı, kuzey afrika da ki ülkelerin güçlenmesini engelemeye yönelik hareket bunlar. . ülkendeki yabancı ajanları temizlemedikten sonra işiniz zor. işimiz zor. biz de avrupa da islam düşmanlığı yapanları dizginleyelim.

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title