Haberler

"Kaddafi'nin Altınlarını Getirdik" Diyerek Milyonluk Vurgun Yapan Dolandırıcılar Yakayı Ele Verdi

Güncelleme:

Balıkesir'de Kaddafi'nin altınlarını Türkiye'ye getirdiklerini söyleyerek toplam 1 milyon 400 bin TL vurgun yapan dolandırıcılar, polis ekiplerinin uzun süreli takip ve çalışması sonucu gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Balıkesir'de kendilerini MİT personeli olarak tanıtan ve Kaddafi'nin altınlarını Türkiye'ye getirdiklerini iddia ederek toplam 1 milyon 400 bin TL'lik vurgun yapan dolandırıcılar, polisin operasyonuyla yakalandı.

POLİS, DOLANDIRICILARIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Alınan bilgiye göre, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Balıkesir ve çevre illerde kendilerini MİT görevlisi ve bakan danışmanı olarak tanıtan ve kat karşılığında inşaat işleri yaptığını söyleyen dolandırıcı şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

BİRÇOK VATANDAŞI MAĞDUR ETTİLER

Polis, dolandırıcılık yapan şahısların kendileri ile irtibata geçen yaşlı ve dul bayanlar ile duygusal bağ kurdukları, ayrıca bankalardan kredi çekmeye müsait kişilerin arsa ve evlerini kat karşılığı inşaat yapacaklarını söyleyerek vekaletname aldıklarını, kendileri ile iş yapan vatandaşların üzerlerine şirket kurduklarını, banka hesaplarını boşaltarak vatandaşları dolandırdıklarını ve haksız kazanç elde ederek birçok vatandaşı mağdur ettiklerini tespit etti.

1 MİLYON 400 BİN TL'LİK VURGUN YAPTIKLARI BELİRLENDİ

Şahısların Libya'nın devrik lideri Kaddafi'nin altınlarını Türkiye'ye getirdiklerini de iddia ederek dolandırdıkları şahıslara güven verdikleri ve kullandıkları çeşitli yöntemlerle 1 milyon 400 bin TL'lik vurgun yaptıkları belirlendi. Olayla bağlantısı bulunan U.Y., H.Y. ve G.C. isimli şahısları Dolandırıcılık Büro dedektifleri tarafından takibe alındı. Uzun süreli yapılan takip ve çalışma sonucu gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda U.Y., H.Y. ve G.C. isimli şahısları yakalandı. Şahısların ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda çok sayıda çek, senet, tapu, yüklü miktarda para ve belgeler ele geçirildi. Adli makamlara götürülen şahıslar tutuklanarak Kepsut L Tipi Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Türkiye Kaddafi Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

Tayyar Durden:

Bravo, dolandırıcılarn yüzünü mozaikleyin; iki gün sonra mahkeme salsın bu sefer diğer vatandaşları da dolandırsınlar; ama polisimizin yüzünü de gösterin ki açık hedef haline gelsin. . .

12
0
yanıtYanıtla
haylaz:

KISA YOLDAN ZENGİN OLMAK İSTEYENLERE MÜSTEHAKTIR NE DİYELİM ALNI TERLEMEDEN EMEK HARCAMDAN BEDEVA PEYNİR ANCAK FARE KAPANINDA OLUR

6
0
yanıtYanıtla
Selahaddin Eyyubi:

Kaddafinin altınları abd ve fransada Türkiyeye yedirirler mi şaşkınlar:-)))))))))))))))))))))))))))))))

6
0
yanıtYanıtla
Abdurrezzak:

Adam dolandırıcılık yapmış ama resimde yüzünü kapalı tutuyorsunuz. Açık tutunda vatandaş bu dolandırıcıları iyi tanısın.

5
0
yanıtYanıtla
Halikarnas:

Parmaklarını kesinki bir daha kimseyi dolandırmasınlar. Oturup ders çalışıp kimyasal bir formül bulup dünyaya Türkün gücünü göstersinler bizde alkışlayalım.

2
1
yanıtYanıtla
Hakqn:

Parasi olani anlamiyom bu tipleremi kaptirmislar ne milletiz arkadas kisa yoldan kose doncez diye duvara carpiyokk

3
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

KANSIZLAR. . ASIN GİTSİN.

3
0
yanıtYanıtla
TAKA:

vay zibidiler vay. . onlarca insanın zaafından yararlanmak. . . dolandırmak. . bravo polisinize helal olsun.

2
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

TİPLERE BAK. AT HIRISIZLARI. . GÜN YÜZÜ GÖRMEZSİNİZ inşallah

3
0
yanıtYanıtla
AkSiyon:

"Natonun ne işi varLibyada, biz Namluyu kardeşlerimize doğrultmayız" diyip iki gün sonra "Nato libyayı libyalılara vermek icin libyaya girmeli" diye Cark eden bir münafık Siyasi aklıma geliyor.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title