Haberler

Kaçan Eşini ve Birlikte Yaşadığı Adamı Öldürene, 2 Kez Ağırlaştırılmış Ömürboyu İstemi

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, Diyarbakır'da yaşarken kendisini terk eden eşi 5 aylık hamile 29 yaşındaki Fatma Akelma ile birlikte yaşadığı 51 yaşındaki Mehmet Güzel'i tabancayla öldürmek suçundan tutuklanan 44 yaşındaki Bayram Akelma hakkında,...

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, Diyarbakır'da yaşarken kendisini terk eden eşi 5 aylık hamile 29 yaşındaki Fatma Akelma ile birlikte yaşadığı 51 yaşındaki Mehmet Güzel'i tabancayla öldürmek suçundan tutuklanan 44 yaşındaki Bayram Akelma hakkında, iki kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Olay geçen 3 Şubat'ta, Gazipaşa Mahallesi Ay Sokak 9 numaralı evde meydana geldi. Diyarbakır'da oturan 28 yaşındaki Fatma Akelma, yaklaşık bir yıl önce aile içi geçimsizlik nedeniyle çocuklarını da yanına alarak eşi Bayram Akelma'yı terk etti. Diyarbakır'da tanıştığı inşaat işçisi Mehmet Güzel ile Bergama'ya yerleşti. Bayram Akelma, kızı D.'nin sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki yazışmalarından, Bergama'da olduklarını tespit etti. Bergama'ya gelen Bayram Akelma, eşiyle birlikte kaçan hemşehrisi Mehmet Güzel'i çarşıda görünce takip etti. Evin bahçesinde önce Mehmet Güzel'i sırt ve başından, evin ikinci katında da eşi Fatma'yı da çocukları D. ve U.'nun gözleri önünde, göğüs ve başından tabancayla 3 el ateş ederek öldürdü. Polis tarafından yakalanan Bayram Akelma tutuklandı.

KADIN 5 AYLIK HAMİLEYMİŞ

Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Bozkurt, Bayram Akelma hakkında 2 kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis ve ruhsatsız silah taşımaktan da 3 yıl hapis cezası istemiyle Bergama Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. Savcı Hüseyin Bozkurt, yapılan otopside öldürülen Fatma Akelma'nın bir kız bebeğe 5 aylık hamile olduğunun anlaşıldığını da belirtti.

Bayram Akelma'nın yargılanmasına önümüzdeki günlerde Bergama Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak. Bayram Akelma'nın avukatı Abdurrahman Aykut Dikencik, bu olaydan dolayı müvekkilinin psikolojisinin bozuk olduğunu, ilk duruşmada susma hakkını kullanıp savunmasını yapmayacağını söyledi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Güzel Diyarbakır Bergama İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title