Haberler

Jiletli Ekmeğe 473 Bin Lira Tazminat

Güncelleme:

Kocaeli'de 2 ay önce yediği ekmeğin içinden çıkan jiletin hastanelik ettiği Osman Sarıbuğa, ekmeği üreten firmaya 473 bin liralık tazminat davası açtı.

Kocaeli'nde 2 ay önce arasına tavuk koyarak yediği ekmeğin içinden çıkan jilet parçasının yemek borusu ve kalp damarlarına verdiği hasar nedeniyle hâlâ tedavisi süren Osman Sarıbuğa (35), ekmeği üreten firmaya 473 bin liralık tazminat davası açtı.

AORT DAMARINI KESTİ

Gebze'de yaşayan Sarıbuğa, Mart 2015'te öğle yemeğinde fırından aldığı ekmeğin arasına tavuk koyup yedi. Kısa süre sonra göğsünde bir ağrı hissedip ağzından kan gelen ve ağrıları şiddetlenen Sarıbuğa'yı yakınları Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Sarıbuğa'nın yemek borusunda yabancı bir cisim olduğu fark edildi. Bu cismin, yemek borusunu delip kalpten çıkan aort damarına saplandığı tespit edildi. 6 saat süren ameliyatta cismin kırık jilet parçası olduğu anlaşıldı. Halen hastanede yatan ve karnında takılı borudan özel mama ile beslenen talihsiz adamın eşi Dilek Sarıbuğa, yaşadığı zorlukları Habertürk'e anlattı.

2 AYDIR HASTANEDE

1 çocuk annesi kadın, "Osman 2 aydır hastanede. Daha ne kadar kalacağız bilmiyorum. Sosyal güvencemiz yok. Hastane masraflarını karşılamaya çalışıyoruz. Eşim çalışamadığı için ona ait olan matbaa kapalı duruyor. Ben de işlettiğim zücaciye dükkânını sattım. Son olarak yemek borusuna takılmak üzere stent aldırdık. 3 bin lira olduğu için aile arasında para toplanıp alınabildi. Ekmeği üreten firma sahibi hakkında 473 bin liralık tazminat davası açtım" diye konuştu.

HELVADAN ÇIKAN TEL GIRTLAĞINA SAPLANDI

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde de seyyar satıcıdan aldığı helvayı yemesinin ardından rahatsızlanan bir kişinin boğazından 6 santimetrelik tel çıkarıldı.
Valide Köprü Mahallesi'nde bir kahvehanede oturduğu sırada seyyar satıcıdan aldığı helvayı yiyen Ali Osman Kılıç (71), bir süre sonra gırtlağına bir şey saplandığını fark etti.

Yutkunurken acı hisseden Kılıç, arkadaşları tarafından Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yapılan kontrollerde boğazına 6 santimetre uzunluğunda tel saplandığı tespit edilen Kılıç, daha sonra ameliyata alındı. Gırtlağındaki tel yapılan cerrahi müdahaleyle çıkarılan Kılıç'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Marmara Üniversitesi Ali Osman Kılıç Gebze Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (25)

ahmet:

birgün ekmeğin içinden fırıncının kendisi çıkacak diye korkuyorum.

40
0
yanıtYanıtla
cevat kelle:

allahım onu sınadığın şeyle bizi sınamadığın için hamd olsun.

34
3
yanıtYanıtla
ARSLAN GIBIMobil-IOS:

Temiz is Yapmazlarsa olacagi bu,Sahibini firina versinler

34
2
yanıtYanıtla
asvmobilWeb@haberler.com:

İnsan sağlıhı herseyden önemli olduğunu bilsinler

32
0
yanıtYanıtla
...:

geçenlerde bende bir dürüm yedim . dürümün içinden döner bıçağı çıktı . Allahtan farkettim . ben de tazminat davası açsam mı acaba

4
25
yanıtYanıtla
faruk kilicMobil-ANDROID:

benim akrabam ve cocuklugum beraber gecti cok guzel bir adamdir osman abi ins kazanir gesmis olsun abicim

24
1
yanıtYanıtla
DrMobil-IOS:

Bu kadar mı olur... Lokma ile beraberinde saç tanesi bile olsa dil bunu fark eder ki hemen atarsın o lokmayı... Nasıl olurda biri jilet bıçağı diğer 6 cm tel çıkıyor. Demek ki çiğneme kabiliyetiniz yok ki ayılar gibi yutuyorsunuz. Başka açıklaması yok bu işin n

15
10
yanıtYanıtla
jilet ekmek ikilemi:

Fırıncılara soruyorlar bakın böyle bişey oldu diye. . Adamlar hala '' bunun başka yolu yok mecbur jilet kullanıcaz '' diyorlar. :) daha ekmeği üretebilmek için jilet dışında bir yol bulamayan bir ülke otomobil nasıl yapacakmış. . .

22
1
yanıtYanıtla
DADAŞIN KRALI:

İŞTE DİNİ SAMİMİYETLE YAŞAMAYANLARIN HİJYENİN TEMİZLİĞİN DİNDEKİ YERİNİ BİLMEYENLERİN VE BİRDE İŞİ EHLİNE VERMEMENİN SONUCU

19
4
yanıtYanıtla
Oğuz ÇelikmobilWeb@haberler.com:

Bu devlet neden fırınların imalathanelerini denetlemiyor. Yatıp yatıp maaşlarını alıyorlar. Aldıkları maaşı hakkını vermiyor.

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title