Haberler

Jeofizik Mühendislerinden Yıldırım Belediyesi'ne Ziyaret

Güncelleme:

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde yeni kurulan Zemin Etüt Bürosu çalışanları dün TMMOB'a bağlı Jeofizik Mühendisleri Oda Başkanı Murat Arabacı ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu vurgulayan sözlerle konuşmasına başlayan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Zemin Etüt Bürosu çalışanlarının çok ciddi sorumluluk taşıdığını söyledi. Deprem konusunda mühendislerden yararlanarak bilimin ışığında hareket etmeye çalıştıklarını belirten Başkan Keskin, "Deprem eli kulağında. Bilimsel olarak depremin olacağı ama ne zaman olacağı bilinmemektedir. Biz, belediye olarak yeri kurduğumuz Zemin Etüt Bürosu'nun yanı sıra hayata geçirdiğimiz kentsel dönüşüm ve Türkiye'ye örnek dev kentsel dönüşüm projemiz ile depreme karşı önlem almaya çalışıyoruz. Zemin Etüt Bürosu'na büyük görevler düşmektedir" diye konuştu.

TMMOB'a bağlı Jeofizik Mühendisleri Oda Başkanı Murat Arabacı ve yönetim kurulu üyeleri yerel yönetimlerin olası bir depreme karşılık zemin etüdü yapılması noktasında hassas olması nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Arabacı, oda olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür ederek meslektaşlarına da başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Arabacı Özgen Keskin Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title