Haberler

İzmir İl Emniyet Müdürü Bilkay, görevini Sami Uslu'ya devretti -

Resmi Gazete'nin 8 Ocak tarihli sayısındaki kararla Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, görevini Sami Uslu'ya devretti.

Resmi Gazete'nin 8 Ocak tarihli sayısındaki kararla Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, görevini Sami Uslu'ya devretti.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nün Konak'taki hizmet binasına gelen Sami Uslu, Ali Bilkay tarafından polis tören mangasıyla karşılandı. Müdürlük makamına geçen Bilkay ve Uslu, devir-teslim tutanağını imzaladı.

Bilkay, törende gazetecilere yaptığı açıklamada, 25 ay önce başladığı İzmir İl Emniyet Müdürlüğü görevini bugün Kastamonu İl Emniyet Müdürü iken İzmir'e atanan Sami Uslu'ya devrettiğini ifade etti.

Başta İzmir halkı olmak üzere mesai arkadaşları ve gazeteciler helallik isteyen Bilkay, şöyle konuştu:

"Bu mübarek Cuma gününde görevimi çok değerli bir arkadaşıma devrediyorum. Bu 25 aylık süreçte İzmir halkının mutluluğu ve huzuru için görev yaptık. Yaptıklarımız vardır, yapamadıklarımız vardır. Ama samimi olarak çalış inanıyorum. Yaptıklarımız için teşekkür beklemiyorum ama yapamadıklarımız için özür diliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Değerli kardeşimizin bayrağı daha da yukarı taşıyacağına inanıyorum."

Görevi teslim alan Sami Uslu ise, kamu görevlilerinin vazifelerinin belli süre sonra nihayete erdiğini belirterek, "Şahsım, teşkilatım ve İzmir halkı adına Ali Bilkay'a teşekkür ediyorum. Bu başarılı çalışmalarını Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde de sürdüreceğine inanıyorum. Bundan sonra İzmir halkına hizmet etmekten mutluluk duyacağım" diye konuştu.

Uslu, Bilkay'a Konak meydanında bulunan tarihi saat kulesinin maketini hediye etti.

Töreninin ardından Uslu, hizmet binası önünde polis mangasına eşliğinde Bilkay'ı uğurladı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Ali Bilkay Sami Uslu Devir-teslim

Muhabir: Mustafa Yıldırım

Yayınlayan: Serdar Yılmaz

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Kastamonu Konak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title