Haberler

İzmir // Ekg // ´ Baba Oğul Yanyana Gömüldü

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

İzmir Adli Tıp Kurumun'dan yakınları tarafından alınan Yavuz Turanlı ve oğlu Murat Turanlı'nın cenazeleri, ikindide Güzeltepe Camisi'ne getirildi. Camide musalla taşı olmadığı için baba ve oğlunun cenazesi yemek masası ile bank ve sandalyeler üzerine konuldu. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından sanisaniye görüntülendi.

İmam cenaze namazını ayrı ayrı kıldırdı. Yemek masası üzerinde duran babanın cenaze namazı kılındıktan sonra tabutun cenaze aracına götürülmesini söyledi. Ardından, Murat Turanlı'nın sandalye üzerinde duran tabutu yemek masası üzerine konup, cenaze namazı kılındı. Kılanan namazların ardından, baba- oğul Doğançay Mezarlığı'nda yanyana toprağa verildi.

Yeğeneni ve eniştesini kaybeden Çetin Yanar, sürücü Anıl Erol'a ateş püskürdü. Yanar, ''Öğrendiğimize göre iki araç yolda yarış yapıyormuş. Sürücü ehliyetini yeni almış. Sorumsuz sürücü yüzünden, genç fidan yeğenim soldu. Bunlar iyice eğitilmeden yollara çıkmasın. Sürücünün en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum. Eşini ve oğlunu yitiren ablamın olaydan daha yeni haberi oldu' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title