Haberler

İzmir'deki Heyelanın Ardından Başkan Tartan Olay Yerinde

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, İzmir'de çökme meydana gelen yolda incelemelerde bulundu.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, İzmir'de çökme meydana gelen yolda incelemelerde bulundu. Tartan, "Kimse merak etmesin yaralar sarılacak" dedi.

İzmir'de akşam yağmurun ardından saat 02.00 sıralarında Konak ilçesine bağlı Küçükyalı semti Necip Mirkelamoğlu Sokak'taki yolda çökme meydana geldi. Zemini yumuşayan yolun kenar kısmı, kot farkından altta kalan diğer sokaktaki arsaya kaydı. Çökme anında yolda park halindeki 35 ME 036 plakalı otomobil de arsaya düşerek hurdaya döndü. Bölgeye giden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Küçükyalı semtinde yıkılan istinat duvarını yerinde inceledi. Yaşanan olayda can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu söyleyen Tartan, yaraların kısa sürede sarılacağını belirtti. Yıkılan istinat duvarı ile birlikte hurdaya dönen araç sahibinin de zararının karşılanacağını ifade eden Tartan, "Türkiye'nin ilk sokakta yürüyen merdivenini yapıyorduk ancak hemen yanında bir istinat duvarı yoğun yağmur yağışı nedeniyle çöktü. Can kaybı yok, bir araç zarar görmüş. Arkadaşımızın zararının yaralarını en kısa zamanda saracağız. Kısa sürede buraları düzenleyeceğiz. Bir ihmal var ancak onu tartışmanın bir anlamı yok. Belediye olarak işimiz mazeret üretmek değil; iş üretmek. Burada vatandaşın zarar görmeyeceği bir çözümü bulacağız. Eksikler, elektrik, su ile ilgili düzenlemeler için ekipler çalışma yapıyor. Kısa sürede güvenlik önlemlerini alarak mahalleyi normal yaşantısına döndüreceğiz. Ardından güçlendirilmiş bir istinat duvarını yapacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hakan Tartan Konak İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title