Haberler

Müşteri kapma tartışmasında amcasını silahla vurarak öldürdü

Güncelleme:

İzmir'de bir pazar yerinde yaşanan müşteri kapma tartışması cinayetle bitti. 64 yaşındaki adam, yeğeni tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 'müşteri kapma' tartışmasında 26 yaşındaki M.Ş., 64 yaşındaki amcası Sertif Şaşı'yı tabanca ile öldürdü, kuzeni 36 yaşındaki Erkan Şaşı'yı ise yaraladı. Katil zanlısı yeğen her yerde aranıyor.

Olay 16 Şubat Cuma günü meydana geldi. Pazarda balık satan akrabalardan Sertif Şaşı ve oğlu E.Ş. ile yeğenleri M.Ş. ve D.Ş. arasında, müşteri kapma nedeniyle tartışma çıktı.

'MÜŞTERİ KAPMA' KAVGASINDA SİLAHINI ATEŞLEDİ

Akrabalar arasında pazarda başlayan tartışmanın ardından, akşam saatlerinde M.Ş. ve D.Ş., amcaları Sertif Şaşı'nın evine gitti.

Pazarda balık satan ve amcası ile 'müşteri kapma' tartışması yaşayan M.Ş., belindeki tabancayı çıkarıp, peş peşe ateşledi.

Müşteri kapma tartışmasında amcasını silahla vurarak öldürdüSertif Şaşı

BABA İLE OĞLU KURŞUNLARIN HEDEFİ OLDU

Sertif Şaşı ile 36 yaşındaki oğlu Erkan Şaşı, kurşunların hedefi oldu. Yaralanan baba-oğul ambulansla, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

AMACASINI ÖLDÜRÜP OLAY YERİNDEN KAÇTI

Sertif Şaşı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti; Erkan Şaşı ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis, kaçan M.Ş. ile kardeşi D.Ş.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Müşteri kapma tartışmasında amcasını silahla vurarak öldürdüKatil zanlısı M.Ş.

KATİL ZANLISI HER YERDE ARANIYOR

D.Ş., aynı gün polis ekipleri tarafından yakalandı ve işlemleri sonrası serbest bırakıldı. Firari katil zanlısı M.Ş. ise hala aranıyor

Kaynak: AA / Güncel

İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Nilay Durmaz:

İdam getirip edeceksin böylelerini ki bir daha insanlar bu kadar kolay şekilde birilerini öldürmesin.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title