Haberler

İzmir'de parfüm fabrikası alevlere teslim oldu: 1 ölü, 3 yaralı

Güncelleme:

İzmir'in Çiğli ilçesinde faaliyet gösteren bir parfüm fabrikasında saat 08.30 sıralarında yangın çıktı. Alevlerin hızla sardığı fabrikada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 işçi de yaralandı.

İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir parfüm fabrikasında çıkan yangında 1 işçi öldü, 3 işçi de yaralandı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

BİR ANDA ALEVLERE TESLİM OLDU

Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi 10001 Sokak'ta faaliyet gösteren bir parfüm fabrikasında saat 08.30 sıralarında yangın çıktı. Alevlerin hızla sardığı fabrikadan yükselen dumanlar, bölgenin birçok noktasından görüldü. İhbarla bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmayla kontrol altına aldı.

1 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Fabrikada yapılan kontrollerde iş yeri çalışanı olduğu öğrenilen 1 kişinin cesedine ulaşıldı, 3 işçi de yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayrıca fabrika bahçesindeki hafif ticari araç da kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

İşte olay yerinden kareler;

İzmir'de Parfüm Fabrikasında Yangın: 1 Ölü, 3 Yaralı

İzmir'de Parfüm Fabrikasında Yangın: 1 Ölü, 3 Yaralı

İzmir'de Parfüm Fabrikasında Yangın: 1 Ölü, 3 Yaralı

İzmir'de Parfüm Fabrikasında Yangın: 1 Ölü, 3 Yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Çiğli İş Kazası İtfaiye İzmir Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title