Haberler

KADES ile yardım istedi, evine götüren polisi vurup sosyal medyadan paylaşım yaptı

Güncelleme:

İzmir'de 'KADES' uygulamasından yardım isteyen 4 çocuk annesi B.K., kısa sürede evine gelen polis ekibi tarafından emniyete götürülerek ifade verdi. Şikayetçi olmadığı öğrenilen B.K., kendisini evine bırakan polis memurunu tabancası ile vurdu. Olayın ardından B.K.'nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda polisi kendisine saldırdığı için vurduğunu belirttiği görüntüler ortaya çıktı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, ' Kades' uygulamasından yardım isteyen 4 çocuk annesi B.K., kısa sürede evine gelen polis ekibi tarafından emniyete götürülerek ifade verdi. Şikayetçi olmadığı öğrenilen B.K., kendisini evine bırakan polis memurunu çıkan tartışmanın ardından eline geçirdiği tabancası ile vurarak yaraladı. Olaydan sonra B.K.'nın, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda polis memurunu kendisine saldırdığı için vurduğunu belirttiği görüntüleri ortaya çıktı.

"KADES" UYGULAMASINDAN YARDIM İSTEDİ

Olay, saat 23.00 sıralarında Uzundere Mahallesi 6002 sokak TOKİ Konutlarındaki bir apartmanda meydana geldi. İlk eşinden 4 çocuğu bulunan ve ikinci evliliğinde şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenilen B.K., eşinden ayrılmak için boşanma davası açtı. Cuma günü boşanma davası görülecek olan B.K., iddiaya göre eşinin evine gelmesi üzerine ' Kades' uygulamasından yardım istedi. Kısa sürede eve gelen polis ekipleri, B.K.'yı alarak Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Büro Amirliği'ne götürdü. Burada ifadesi alınan B.K.'nın, daha sonra eşinden şikayetçi olmadı.

KADES ile yardım istedi, evine götüren polisi vurup sosyal medyadan paylaşım yaptı

ULAŞIM OLMADIĞI İÇİN YARDIM İSTEDİ

B.K. emniyetteki işlemlerinin ardından ulaşım sorunu yaşayacağı gerekçesiyle polis ekiplerinden yardım istedi. Polis otosuna bindirilen B.K. oturduğu adrese götürüldü. İddiaya göre, B.K. araçtan indiği sırada, kendisini bırakan polisten apartmanı kontrol etmesini istedi. Bunun üzerine polis memuru S.A., B.K.'ya eşlik ederek apartmanın 1'nci katındaki dairesine kadar götürdü. B.K., kapı girişinde henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı polis memuru S.A.'nın beylik tabancasını aldı. Ardından ateş ederek S.A.'yı belinden vurdu. Yaralanan polis memuru olay yerinden kaçmaya çalışırken, B.K. ise evine girdi.

KADES ile yardım istedi, evine götüren polisi vurup sosyal medyadan paylaşım yaptı

112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNE 'POLİS VURULDU' İHBARLARI YAPILDI

Olaydan sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ne çok sayıda 'Polis vuruldu' ihbarı yapıldı. Bunun üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru S.A.'yı (50) yaralı halde buldu. Sağlık çalışanları tarafından belinden tabanca ile vurulduğu belirlenen S.A., ilk müdahalenin ardından ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedaviye alınan polis memuru S.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Yapılan araştırmada ise saldırıyı gerçekleştiren kişinin kısa süre önce KADES uygulamasından yardım çağrısında bulunan B.K. olduğu belirlendi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan B.K., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

SOSYAL MEDYADAN 'POLİSİ VURDUM' PAYLAŞIMI

Polis memuru S.A.'yı vurduktan sonra evine giren B.K.'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşım ortaya çıktı. B.K. yaptığı paylaşımda, polis memurunun kendisine saldırdığını ve bu nedenle vurduğunu itiraf ettiği sözleri yer aldı. Ayrıca, B.K.'nın paylaşımlarında emniyete götürülerken polis memurlarını çektiği ve emniyette ifade verirken de kaydettiği görüntüleri yayımladığı görüldü. B.K., açıklamalarında bir süredir antidepresan ilaçları kullandığını da yazdı.

KADES ile yardım istedi, evine götüren polisi vurup sosyal medyadan paylaşım yaptı

POLİSİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen S.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis memuru S.A.'nın, tedavisinin ardından ifadesinin alınacağı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Çocuk KADES İzmir İzmir Şiddet Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (47)

Export 86:

Ve bu kadın kocasına karşı ne yaparsa kanun önunde haklı bütün haklara sahip kanunlar acilen gözden geçirilmeli cinsiyet değil eşit ve adil haklar lazım

1217
36
yanıtYanıtla
Murat AKTAS:

Kanunlar baştan aşağı Allah'ın istediği gibi olmalı. O zaman suç oranı %100 azalacak anca

yanıt505
yanıt270
Samet Yalçın:

murat bey malesef ki bizim insanımız . Bir insanın kanunlarının yaradan kanunlarından üstün gördüğü sürece hiç bir şey değişmeyecektir. İnanca sahip seniz bu denli düşünmeniz normal. İnançsız insanlarında, dini kullanarak hırsızlık ve çeşitli usulsüzlükler terbiyesizlikler yaptığı için onlara da çok bişey diyemiyorum.

yanıt105
yanıt35
ayten sağdıç:

samet ve murat kalkıp arabistana gidin burası .Türkiye laik bir ülke millet ileriye gider siz bizi hep geriye cekiyorsunuz bir salın şu ülkeyi rahat bırakın ya

yanıt99
yanıt376
oğuz şengül:

murat allahın istediği gibi yönetilen ülkelerdeki haksız infaz ve hapis cezalarına bir bak bakayım kaçıncı yüz yılda yaşıyorsunuz adam gibi kanunlar olsa zaten azalır hangi allah hangi istek şeriatı nasıl uygulayacağınızı bile bilmiyorsunuz ki bu devirde uygulanamaz zaten uygulanacak olsa daha feci sonuçlar ortaya çıkar.

yanıt47
yanıt213
Demir Acer :

bu kadin iftira atiyor, gercekten bu tipleri sallandirmak lazim idam sart

yanıt0
yanıt0
Çınar Saraç:

Tipine bakınca insan sanarsın ne demişler dış kılıf önemli değil o sadece sahte görünen bir olay

533
31
yanıtYanıtla
mahmut:

kardeşim, kadın depresan ilaçları falan kullanıyormuş sıskıntı lı nidurum. kolay değil. Normal biri değil

yanıt18
yanıt47
Begitli İbrahim:

yanlı uygulamalar ile kadınlara fazla özgüven verdiniz bazılarının canavarlaşması normaldir

414
36
yanıtYanıtla
Ømer Cinar:

o degilde polis nasil bi poliski beylik tabancasini kadinin birine kaptiriyor?

343
22
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title