Haberler

Derin dondurucuda cesetleri bulunan 4 kişinin Türkmenistan uyruklu olduğu tespit edildi! Polis 1 şüphelinin peşinde

Güncelleme:

İzmir'de ihbar üzerine bir eve giden ekipler, derin dondurucu içerisinde 4 parçalanmış ceset buldu. Valilik tarafından yapılan açıklamada; 3'ü kadın 1'i erkek şahısların Türkmenistan uyruklu oldukları ve yine aynı uyruktan olan bir şüpheliyi yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir evde derin dondurucu içinde yabancı uyruklu kişilere ait cesetlerin bulunduğu olayla ilgili İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, 3'ü kadın 1'i erkek Türkmenistan uyruklu 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

TÜRKMENİSTAN UYRUKLU OLDUKLARI TESPİT EDİLDİ

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin, 18.06.2023 günü 11.00 sıralarında Bayraklı ilçesinden gelen bir ihbar üzerine belirtilen adreste yaptıkları araştırmada, 3'ü kadın (G.H., L.G. ve L.G.) 1'i erkek (R.), Türkmenistan uyruklu 4 şahsın hayatını kaybettiği anlaşılmıştır.

İzmir'de 4 Türkmenistanlı Cesedi Bulundu

POLİS 1 ŞÜPHELİNİN PEŞİNDE

Cinayetleri gerçekleştirdiği değerlendirilen Türkmenistan uyruklu bir şüpheliyi yakalama çalışmaları ve konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkmenistan İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Mia Malkova:

Oy verenler utansın.

123
136
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Adı Türkmenistan olan bu ülke Arap hayranları, ve dinî tarikatların yıllardır çöktüğü ve özünden çok çok uzakta insanca yaşamayı unutmuş bir ülkedir. Rus işgaline karşı koymuş ama sinsi emellilerin tuzaginda olan rejim sahibininde aynı sirazeye sahip bir yasanilmaz ülkedir.

115
62
yanıtYanıtla
Alper gül:

Her olaydan siyaset çıkaran değişikler, bunu da siyasete bağladınız ya, başınıza saksı düşse Erdoğan dan bileceksiniz

yanıt0
yanıt2
bekir yapici:

4 soydasini parcalayan kisi ayni seyi türkmenistanda yapmaya cesaret edebilirmiydi acaba önce bunu sorgulayalim yakalandiginda mahkemesin 10 dakikada biterdi, demekki bizim kanunlarimizda veya uygulayanlarda bir yamukluk var afgani suriyelisi afrikalisi asyalisi rahatca ülkemize giriyor cekinmeden kacak veya oturumla ülkemizde yasiyor calisiyor suc isliyor bu son bulmali.

150
20
yanıtYanıtla
aristoteles:

kimlik verilince hepsi türk oluyor

107
48
yanıtYanıtla
Uğur İpek:

Bu yabancı uyruklular geldi geleli ülke derindondurucunun içinde yasiyor

107
22
yanıtYanıtla
esrefpasali:

olsun ayakkabi numaralarina kadar bilenler var...

yanıt0
yanıt0
Sencer:

Mülteci kardeşlerimize laf yok

42
43
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title