Haberler

Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında tekme tokat dövdü! O anlar kamerada

Güncelleme:

İzmir'de C.İ. adlı kadın, annesi F.Y. ile pazar alışverişine giderken boşanma aşamasındaki eşi E.H.İ. ile karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma büyüyünce E.H.İ., sokak ortasında karısını darbetti. O anlar kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

İzmir'in Buca ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi olduğu iddia edilen adamdan sokak ortasında dayak yiyen kadın yerde baygınlık geçirdi. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay geçtiğimiz pazar günü Göksü Mahallesi İsmail Sivri Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre C.İ. adlı kadın, annesi F.Y. ile pazar alışverişine giderken boşanma aşamasındaki eşi E.H.İ. ile karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma büyüyünce E.H.İ., sokak ortasında karısını darbetmeye başladı. Daha sonra taksiye yönelen E.H.İ., karısının kendisine tokat atmaya kalkışması üzerine tekme ve yumruklarla kadını dövdü ve taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı.

Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında tekme tokat dövdü! O anlar kamerada

SOKAK ORTASINDA DARP KAMERADA

Öte yandan yaşanan olay bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde boşanma aşamasındaki C.İ. ile E.H.İ. arasındaki tartışma ve ardından E.H.İ.'nin karısı C.İ.'yi darbettiği ve taksiyle olay yerinden uzaklaştığı anlar yer aldı. Boşanma aşamasındaki kocasından aldığı darbeler sonucu yüzünde kanama meydana gelen kadının baygınlık geçirdiği anlar da yine görüntülere yansıdı.

TUTUKLANDI

Olayın ardından C.İ., boşanma aşamasındaki eşi E.H.İ.'den şikayetçi oldu. Taksiyle olay yerinden kaçan saldırgan kocanın peşine düşen Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, E.H.İ.'yi kısa sürede yakaladı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Güray Dilli :

Sonra da erkeğim diye gezer. Hey Allah'ım..

80
28
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Valla korktum. Kadına şiddeti reva gören anlayış hala devam ediyor...

yanıt7
yanıt5
Ersin Temel:

Babadan oğula nesil taksici arkadaş.kadini darp eden adamı taşımaya devam ediyor kadını darp ederken uzaklaşsana binemesin arabaya vatandaş müdahale etsin.

50
11
yanıtYanıtla
Musti40 :

Önce belirteyim kadına şiddete kesinlikle karşıyım! Kadının şimdi hiçmi suçu yok, bu zamanda ev geçindirmek zor iş, kadınlarında istekleri bitmez, adam taksiye binerken kadın adamı kışkırtıyor hatta temas dahi var, adam kesin zaten psikolojik bitiktir, orada aniden sinir patlaması yaşaması doğal! Kadınlar bu zamanda ERKEK gibi oldular! Tehlikeli olanı çok! ALLAH hepimize akıl fikir sabır versin!

34
8
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Kültür meselesi, eğitim şart)) kadina ve çocuğa siddet eziklerinin uyguladığı bir sistem

28
5
yanıtYanıtla
Hi Priv:

Bunu alkışlayan, kendini İslamcı sanan 3-5 korkak arkadaşın ne hadislerden ne Kuran'dan haberi var. Babadan oğula nesil herhalde siz gibiler çok meraklısınız kadına hayvana şiddete de delikanlı birisine denk gelirsiniz siz şiddet uygularken, hayatınızı kaydırırlar sizin ayağınızı denk alın.

23
8
yanıtYanıtla
Export 86:

Bunu alkışlayanların islamcı olduklarını nerden biliyorsun neden İslam'a bağladın ne içtin ne yaşıyorsun senin o şiddet gösteren adamdan ne farkın var

yanıt20
yanıt8
Hayri :

Ülkedeki butun yasadışı olayların sebebi aflar duzenlemeler infaz yasalarıdır cinayetten bile 3-4 yılda çıkılan bir ülkede silaha ceza olmazssa darp a ceza olmazssa haraca tehdide ceza olmazssa neden çekinecek insanlar azmettiricilerin katillerin haraççıların bir matah gibi yuceltildiği bir ortamda bu olaylar asla durmaz

29
0
yanıtYanıtla
Erener:

Ne anlatıyon be hayrullah çok bilirmişin gibi sanki.

yanıt0
yanıt0
salih:

adam taksiye binip gidecekti ne güzel

24
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title