Haberler

19 yaşındaki genç metro istasyonunda bıçaklanarak öldürüldü

Güncelleme:

İzmir Bornova'da metro istasyonunda iki grup arasında çıkan kavgada, 19 yaşlarındaki iki kuzen bıçaklanarak yaralandı. Kuzenlerden biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken diğerinin tedavisi sürüyor.

İzmir'in Bornova ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında, 2 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Dün akşam saatlerinde Bornova Metro İstasyonunda meydana gelen olayda metro istasyonunda henüz belirlenemeyen nedenle iki grup arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında amca çocukları olduğu öğrenilen Emirhan Yıldız (19) ve Serdar Yıldız (19) vücuduna aldığı bıçak darbeleri ile yaralandı.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalede bulundukları yaralıları ambulanslarla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Burada tedaviye alınan yaralılardan Emirhan Yıldız yaşamını yitirdi. Kuzeni Serdar Yıldız'ın tedavisi sürerken, Emirhan Yıldız'ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Büro Amirliği ekiplerinin olayla ilgili yürüttüğü ortak çalışmada şüpheliler K.P. (17) ve Y.K.(19) gözaltına alındı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bornova İzmir Olaylar İzmir Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

haksız mıyım:

Allah'ı unutmanın sonucu rezilliktir. Boşuna'' Ne irfandır veren ahlâka yükseklik, ne vicdandır; Fazîlet hissi insanlarda Allah korkusundandır.'' dememiş Mehmet Akif. bu milleti yeniden yüceltecek olan islam ahlakıdır. aksini söyleyen patinaj çekmeye devam eder

121
17
yanıtYanıtla
İDO BEY:

Bravo aynen katılıyorum sana kardeşim çok güzel açıklamışsın ama anlayana.

yanıt32
yanıt9
Karahanci Karahanci:

Fevkaladenin fevkinde, alayul ala, harikulade, muhteşem bir yorum.

5
9
yanıtYanıtla
Nilay Durmaz:

Kısasta hayat vardır. Bu ülkeye acilen kısas hükümleri gelmesi gerekiyor. Bakın o zaman herkes kendi işine gücüne nasıl bakıyor.

9
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title