Haberler

Hakkari'deki İzinsiz Gösteriye Polis Müdahale Etti

Güncelleme:

Hakkari'de, Silvan'daki sokağa çıkma yasağını ve bölgede sürdürülen operasyonları bahane ederek izinsiz gösteri düzenleyen gruba polis müdahale etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yürüyüş yapanlardan detay görüntü- Polisin izinsiz gösteri yapanlara müdahalesi - HDP Hakkari Milletvekilleri Nihat Akdoğan ve Abdullah Zeydan'ın zırhlı aracın önüne geçmeleri Hakkari'de izinsiz gösteriye polis müdahalesi Hakkari'de, Diyarbakır Silvan'daki sokağa çıkma yasağını ve bölgede sürdürülen operasyonları bahane ederek izinsiz gösteri düzenleyen gruba polis müdahale etti.HDP Parti binası önünde toplanan grup, HDP Hakkari Milletvekilleri Nihat Akdoğan ve Abdullah Zeydan ile sloganlar atarak yürüyüşe geçti.Bulvar Caddesine doğru gitmek isteyen grubu durduran polis, gösterinin izinsiz olduğu yönünde uyardı. Uyarıya rağmen dağılmayan gruba, polis biber gazı ve plastik mermiyle müdahale etti.Polisin müdahalesinin ardından gruptakiler ara sokaklara kaçarak dağıldı. Polisin çevrede yoğun güvenlik önlemi aldığı gözlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Zeydan Nihat Akdoğan Hakkari Silvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title