Haberler

İzci Liderleri Başkan Kaya'yı Ziyaret Etti

Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya'yı Makamında Ziyaret Eden İzmir İl İzci Kurulu Başkanı Ramazan Varlı, İzmir İzci Lideri Nuriye Türk Varlı, Gümüldür Orman İçi Kampı Eğitim Şefi Ali İhsan Bostancıoğlu ve Aliağa İzci Lideri Tülay Bostancıoğlu Başkan Kaya ile Bir Süre Sohbet Ederek, Çalışmalar Hakkında Bilgi Verdi.

Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya'yı makamında ziyaret eden İzmir İl İzci Kurulu Başkanı Ramazan Varlı, İzmir İzci Lideri Nuriye Türk Varlı, Gümüldür orman içi kampı eğitim şefi Ali İhsan Bostancıoğlu ve Aliağa İzci Lideri Tülay Bostancıoğlu Başkan Kaya ile bir süre sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra Başkan Kaya'ya izcilere verdiği destekten dolayı plaket takdim ederek teşekkür eden izci liderlerinden oluşan heyet, 24-30 Haziran tarihleri arasında Gümüldür orman içi kampında gerçekleştirilen 2008 mahalli izci kampının Başkan Kaya'nın büyük desteği ile gerçekleştirildiğini ifade etti. Başkan Kaya'nın izcilere, ulaşım ve gıda ihtiyaçlarının karşılanması hususunda büyük destek verdiğini ifade eden İzmir İl İzci Kurulu Başkanı Ramazan Varlı, "İzcilik insanı yaşama hazırlayan bir eğitim sistemi. Bir yıl boyunca okullarda verilen eğitimin uygulaması niteliğinde yaz kampları düzenliyoruz. 24-30 Haziran tarihleri arasında Gümüldür'de yapılan kampa da 65'i Aliağa'dan olmak üzere 220 izci katıldı. İzciler, Ağaçlandırma faaliyetlerinden, kan bağışı ve sağlık taramalarına kadar pek çok toplumsal olayda öncülük etmektedirler. Bu bakımdan Aliağa Belediye Başkanımız Tansu Kaya'nın da izcilere destek vermesi çok anlamlıdır. Kendisine küçük de olsa bu anlamlı katkılarından dolayı plaket sunmak istedik. İzcilere verdiği destekten dolayı bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. Başkan Kaya'da izci liderlerini ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, izciliğin Aliağa'da yaygınlaşması ve tanıtımı adına her türlü katkıyı koymaya devam edeceklerini ifade etti.

(CU-Mİ- (Mİ-Mİ-) 03.07.2008 11:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title