Haberler

İYİ Partili isim, isyan ederek paylaştı: Atatürk portresini ve İstiklal Marşı'nı hurdacıya satmışlar

Güncelleme:

İYİ Parti Nevşehir Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker sosyal medya hesabından isyan ederek bir video paylaştı. Aker, Nevşehir Çardak Köyü İlköğretim Okulu müdürünün Atatürk portresini, Gençliğe Hitabe ve İstiklal Marşı çerçevelerini hurdacıya sattığını iddia etti.

Nevşehir'in Amanos ilçesinde meydana geldiği iddia edilen olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker'in iddiasına göre Nevşehir Çardak Köyü İlköğretim Okulu müdürü, İstiklal Marşı, Gençliğe Hitabe ve Atatürk portresini hurdacıya sattı.

"İLK ÖĞRETMENE SON ÖĞRETMENİN LAYIK GÖRDÜĞÜ BU, PES"

Gökçen Aker, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. "Nevşehir Çardak köyü ilköğretim okul müdürünün, İstiklal Marşı, Gençliğe Hitabe ve Atatürk portresinin de bulunduğu tabloları hurdacıya verdiğini gören vatandaşların parasını ödeyerek geri aldıkları iddia ediliyor! İlk öğretmen Atatürk'e son öğretmenin layık gördüğü!… Pes!"

OKULDAN AÇIKLAMA GELMEDİ

İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker'in gündeme getirdiği iddia sonrasında okuldan veya başka bir resmi kaynaktan henüz açıklama gelmedi.

İşte o paylaşım:

İYİ Partili isim, isyan ederek paylaştı: Atatürk portresini ve İstiklal Marşı'nı hurdacıya satmışlar

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amanos Dağı İYİ Parti Nevşehir Haberler

500

Yorumlar (4)

Mikail arman:

21.ci yüzyılda yaşıyoruz, fakat bu tür siyasetçiler, hala Atatürk ve ölen şahsiyetler üzerinden istismar ve sahte sevgi gösterisi yapıyorlar. Bırakın fitne yaparak, iktidarı ve halkın belli kesimlerini suçlamayı hizmet siyasetini öğrenin.

26
21
yanıtYanıtla
Ismail Alkan:

Eskiciye satıldıysa, bu eski oldukları için olabilir mi. Yenilemek istiyor olamazlar mı. Seçim öncesi nasıl bir oyun yapıyorsunuz şeytanın bile aklına gelmez.

24
21
yanıtYanıtla
Ramazan Demir:

Bu ülkede, hurdacıları denetleyen kimse yok mu ? Önüne gelen her çalıntı malı satın alıyorlar.

18
5
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Manevi değeri bi tarafada bunların eskici için maddi değeri ne olaki alsın :))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title